Ох... темата вече не е като преди, но и аз да се отчета сутринта се записах в НТБГ.Не срещнах никой от моята паралелка Засега знам само за едно момиче от моето дск, което не познавам, и 2 момчета от бг мама.Е, ще ги видя на 15ти какво да се прави
Сградата вътре е сравнително просторна, поне 1 етаж.Ние отидохме рано и не сме чакали, но като свършихме подминахме доста хора на опашка за записването.Двете униформи струват космическите суми 80 и 175 лв (и то аз от лятната нямам панталонки), а още във втората стая плащаш 60лв за охрана и други такива.Направи ми впечатление вътрешната градинка (ако съм видяла правилно ).Много беше мила госпожата по Оперативно счетоводство, представи ни една от бъдещите ми учителки.Като цяло всички бяха стахотни и любезни.Не можаха да разберат коя ще ми е класна, но пък аз разбрах, че ще ми преподават французи О.о Като цяло съм.. със смесени чувства.Хем се радвам, хем не..
Друго, което ме притесни (по-точно баща ми го забеляза и аз.. така де, нормална реакция ) беше, че на 10 метра от у-щето се бяха събрали един куп ученици, които пушеха необезпокоявано.Те не бяха и с униформи, де, но не смея и да си мечтая като заек за това.. Е, свързано-несвързано, това е.
Последно редактирано от SunT : 06-28-2012 на 18:11