Уау .. колко "много" сте изписали ;дд

Няма да цитирам , ще мина по същество ..

1. Да , в 157 съм
2. На дружката са й го казали като се записвала .. (За безплатните учебници)
3. Поздравления за втория кръг на стипендиите И аз мислЕХ да се записвам , но със писането съм много зле , а разсъжденията ми не са много .. харесвани Просто те си мислят едно , аз мисля друго .. Както и да е
4. Пери , не ми се занимава .. Ще се запознаем като му дойде времето А и много рядко влизам във фейса ..
5. Ние ще купуваме нови учебници .. Ако зависеше от мен взимам некви запазени 2-ра и к'вот остане от заделените пари си го харча за друго Ама както казва една приятелка : "Тея родители все взимат най-скъпото и най-тъпото" .. Хах
6. Аз съм "за" някой да каже на модераторите да преименуват на "Настоящи осмокласници 2012/2013"
7. Дервишевото семе на мен не ми хареса .. Аз прочетох почти всички "Диви разкази" , без 1-2
8. Иначе знам за какво се разказва в кражбата на кайсиите .. Не съм я чела .. Разказвали са ми я ..
9. Ии .. благодаря за списъка
10. Аз днес реших , като по чудо , да преговоря малко по математика .. Мисля че не съм забравила всичко .. Само малко ,но си преговорих нещата .. Намерих една книжка САМО с текстови задачи .. Леле .. НИКОГА не съм ги разбирала и дано чрез нейна помощ да ги разбера Има си обяснения .. Всичко То е ясно ,че от догодина се почват частните/курсовете .. Или поне от 9-ти клас ..

Таа .. по точка 10 Някой да знае някакви курсове или частни уроци по испански ? (В София) ..