- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Да бе, а за волейбола нищо не казвате. Радо Стойчев нали заряза отбора, Матей Казийски също. Не им знам доводите, защото много от нещата, които се случват във волейболната лига си остават зад кулисите. Оставиха го Найден да се оправя и тва е положението. Радвам се, че е от Дупница. Дано продължат в същия дух, въпреки че имат доста силни противници, с които тепърва ще има да се сблъскват - Русия, Италия, Бразилия, все големи играчи...
и въпросите...
Вълнувате ли се относно предстоящата година ? Ами, да. Но повече се интересувам от бъдещото обкръжение и това как аз ще се впиша в цялата обстановка.
Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ? В никакъв случай не се страхувам от нови запознанства, ами напротив - точно това ми е целта. Всичките ми приятелки, с които прекарвахме по цяла година заедно, щом разбраха, че ще заминавам, се отдръпнаха. Знам ли защо. Не поддържаме контакти. До една година очаквам да спрем и да се поздравяваме !? Затова от септември всичко ще е наново...
Преговаряте ли за входните нива ? Не, но може би ще отида за няколко часа на частен учител по математика. Другия преговор ще става по време на учебния процес. Не мисля да задълбавам.
Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител ? Не. Аз съм с първи английски, така че втория ще го уча чак догодина. Ще почнем от самото начало и не намирам смисъл да се уча сама, при положение, че има учители за тая работа.
Последно редактирано от FuckingFreak : 08-03-2012 на 07:47
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."