.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2385

Hybrid View

Супер фен Аватара на Incadeptus
    без деца са ми,сори ама не разбрах че си момиче кво толкова право затъпяване ми пращаш ми как да разбера,обръщам повече внимание на снимката на профила,момичета с момчешки снимки и момчета с момичешки снимки :d

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    без деца са ми,сори ама не разбрах че си момиче кво толкова право затъпяване ми пращаш ми как да разбера,обръщам повече внимание на снимката на профила,момичета с момчешки снимки и момчета с момичешки снимки :d
    ненененне, нямаш никакви проблеми, наистина си е тегава снимката с момчето и тряа да я сменя ама не ми се занимава

:l

В това у-ще в което ще съм, всички казват, че има много стриктни правила и носят униформи.
    Въпросът ми е дали още първия уч. ден да съм с униформа или с дънки и тениска ????

Цитирай Първоначално написано от N1K17Y123 Виж мнението
    В това у-ще в което ще съм, всички казват, че има много стриктни правила и носят униформи.
    Въпросът ми е дали още първия уч. ден да съм с униформа или с дънки и тениска ????
    Мисля, че още от първия учебен ден трябва да си с униформа, на родителската ще кажат.

Каква родителска ???????
    Между другото униформата от училището е бяла риза и черен панталон, аз имам къса риза с леко синьо по ръкавите и къс черен панталон и мисля, че става :/

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Мисля, че още от първия учебен ден трябва да си с униформа, на родителската ще кажат.
    Леле , верно ли ? А дано да не бъдем ..

Иначе родителската ни е на 10-ти . Ние ще отидем с една приятелка , пък ако ни изгонят ще се помотаем ,докато излязат родителите Ъмм .. Поръчах си униформа ! Не била толкова зле ,колкото си мислех . Даже ми хареса , имам чувството ,че изглеждам много интелигентна с нея Само сако не си поръчах ,защото е много странно и ми се струва несъразмерно и всъщност е така . Взех си панталон , поличка , ризки , елечета + фишу , вратовръзка и 2 значки . Обаче май ще се окаже ,че ще станат след 15 .. Казаха да се обадим на 10-ти ,пък ако имали ,имали .. А дано
    Трябва да си купувам и уч. принадлежности , обаче нз кога .. Взех си химикалки , коректор (А може ли да го ползвам ? ;д) и там острилка , гума и ей такива дреболий . Утре ще потърся да си взема чанта и флашка ..

Едно въпросче ;д
    С каква чанта ще ходите ? [С раница на гръб - с две рамена , с едно рамо ; С торбичка (онези с въженцето ) ; С пазарска (онези,дето се носят на обратната страна на лакътя ; С овчарска (тези настрани) ; С дамска чанта ] ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си