Хехе . На върха на щастието съм ! ^^ Родителската мина чудесно !
5 паралелки сме . Аз съм 8"в" . Познавам 5 човека от тея 5 паралелки и 2-ма с в моя клас !! Много се радвам . Ще имаме класен - по ФВС . Много е печен (познавам го от преди) Малко ме притесни ,че ще ни е по ФВС ,но е казал на родителската ,че е важно да се стараем в часовете ,а не да покриваме нормативи (мразя ги ;д) . Първия учебен ден ни е на 17 , ще сме с униформи -_- .. И още от 1-вия ден ,след официалната церемония, ще започнем с ученето . Днес си взех и униформата (много се радвам ,че я довършиха преди 17) .. Учебниците ни ги казаха . По Бг , Лит. и Мат. са По испански са ни безплатни (заради някаква програма , в която участвало у-щето , само УТ са по 7лв. ) По изобр. и музика не са се явили учителите ,а по ИТ ще ги взимаме по-късно (не били излязли още) . Гадното е , че едвам намерих тетрадка на Левски ,обаче тя е малък формат , а и по бг , и по лит. искат голям Шанс .. Както и да е , похвалих се
АА .. и февруари месец ще ни преподават студенти на испански по ФВС (от Испания на стаж) Хах .. ще се излагам с моя волей и пред чужденци .
МНОГО ВАЖНО !!! :
Ъмм .. Нали ще имаме класен . Та .. трябва ли да му взимам букет цветя ,или .. Искам да го уважа ,обаче с какво ?