Аа много съм доволна от днешния ден.
Учителката по български е строга, държи на дисциплината, но преподава доста увлекателно. Много ми хареса.
В часа по английски при класната ми беше странно. "Учихме" азбуката Но и по сложни неща като транскрипция. Харесва ми стила й на преподаване.
По ФВС имаме два часа седмично, но щяло да има и трети в който ние избираме какъв спорт да практикуваме - футбол, баскетбол, хандбал, волейбол, тенис на маса, бадминтон, плуване, туризъм. Избрах волейбол и като резервен вариант туризъм, защото много ми хареса идеята. За физкултурния салон и фитнеса няма да коментирам, но с една дума - трагедия. Докато е хубаво времето ще провеждаме часовете в борисовата градина. Нормативите, които ще покриваме са : бягане (300 м момичета ; 600 м момчета) бягане (1000 м) бягане (50 м) скок от място, коремни преси, лицеви опори (момчета) и това мисля че са.
По история имаме господин. Много ме уплаши в първия момент като влезе =D Не иска да ни прави историци, а просто да учим по предмета му. Обаче е голям пич. Възрастен е, но постоянно ни кара да се смеем

За утре програмата ми е:
1. АЕ
2. АЕ
3. АЕ
4. Математика
5. Физика
6. Физика