Идвам да споделям Чак сега ми остана време :/ Много ми е натоварено и не ми остава кой знае колко време за форума
На входните имам:
История - 3
Математика - 3,70
География - 4
Английски - 5

Трябва в понеделник да ни върнат тези по химия - там се надявам на 5 и нагоре По физика ще се радвам и на 3 - теста беше ужасяващ - имаше само 1 упражнение свързано с материала от 7 клас, всичко друго беше от по-долните класове, а от тогава нищо не помня. По БЕЛ - може би 4 или 5, но 6 не ми се вярва
И в момента се чудя - как за бога изкарах толкова висок бал?! Ужас, по математика най-вече се чудя как направих тая глупост?!? Нищо, поне се радвам, че разбрах корен квадратен ^^
Но учителите имат ужасно високи изисквания. А пък класната ни побърква - никакви закъснения, никакви успивания .. В никакъв случай -.- :// Не е живот, но ще свикна.. какво да се прави.
Хората от класа ми са супер приятни вече свикнах с тях. Не съм от най-общителните ама не е като да не си отварям устата Е в началото почти не говорех, но сега положението е 100 пъти по-добре ^^
Ии така.. Засега съм най-доволна от госпожата по математика - много е добра, винаги когато имаш нужда помага и много приятен човек ^^

Ааа Сетих се нещо по рандъм Днес в час по информационни технологии си пуснахме gangam style и се хилихме като обезумели D Хахх, абе пичове сме ние, нищо че сме паралелката на "зубърите"

FuckingFreak от толкова време ми е интересно за тези стипендии.. Да те питам - това обикновените стипендии за отличен успех ли са или някакви други? Съжалявам за глупавия въпрос, но не съм запозната с тези неща :/