Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
организирахме се да събираме пари всеки месец и ще купуваме подаръци на рождениците (а за тези, които са през лятото, на имен ден или ако нямат, си избират някакъв празник), а за час на класа се разделихме по двойки и ще подготвяме теми по наш избор, което може би звучи тъпо, но първите две момчета бяха доста добре подготвени и беше много интересно.

Вдругиден ще учите ли? Тоест сигурно ще учите, аз само да се похваля (и тайничко да злорадствам), защото в Сливен не се учи на Димитровден.
Хохохо

И ние събираме пари за рожденниците и правим теми в чк-то Шанс .. Въпреки че не съм особено съгласна за тея подаръци, защото не виждам смисъл да давам пари за някого, който не понасям (е, не всички, ама повечето) и все пак нямам избор А и събираме по левче за всеки, което е минимално и нямам от какво да се оплача.
На Димитровден - учим. А другата седмица нее ! Много съм щастлива .. искам малко да се расея от скучното ежедневие .. Досега не съм учила и ми е няк'во странно да го правя, още повече всеки ден, но свиквам

Туризъма не знам къде ще ни е. Но май и ние трябва да имаме. Т.е 100% ще имаме, но не са ни казали нищо, все още.

Хелуин парти ще си правим в актовата зала заедно с другите класове. Нещо много ентусиазъм имаха, ама на нас (извън съвета) нищо не казаха - кога , в колко часа , дали ще учим на този ден .. Трябва да питам, но все забравям ..

Много поздрави на всички Аз ставам да си гледам сериала и да се оправям за у-ще .. Мхм ;д Успехх !