Първоначално написано от
BloodyDreamer
Здравей, народе! ;д Не знам дали ме помните, или сте ме забравили вече, не съм писала от изпитите. (Момичето с дългите романи съм аз, надявам се поне това да ви говори нещо ;д)
Та... да ;д Влязох в ПМГ биология (втори ПП химия) и английски по първо желание. До последно не знаех кой ще бъде в класа ми. Не сме от най-гениалния клас, не сме и хептен тъпи и смятам, че ще се спогодим доста добре. До седми клас се бихме и деляхме на групички, тук поне не се очертава такова нещо. Е, няма да сме верни дружки всичките, ама ще се спогаждаме и поне няма да се бием. И се смеем доста. Даже май повече отколкото трябва, заместник директора четири-пет пъти вече идва да ни прави забележки за дисциплината в междучасието ;д Класната също е много пекана. Доста строга е, но когато се държим прилично, тя също е добра с нас и гледа по всякакъв начин да ни разнообрази учебните занимания (игри, диалози, състезания и т.н.) Разреши ни за Хелоуин да дойдем с костюми на училище, организирахме се да събираме пари всеки месец и ще купуваме подаръци на рождениците (а за тези, които са през лятото, на имен ден или ако нямат, си избират някакъв празник), а за час на класа се разделихме по двойки и ще подготвяме теми по наш избор, което може би звучи тъпо, но първите две момчета бяха доста добре подготвени и беше много интересно.
На 18-ти ще ходим в Стара Загора вместо цял срок ходене на модул туризъм (тая глупост не знам откъде дойде). Втория срок ще ходим в Бургас, а май месец ще има синьо училище в Хушадасъ (не знам как се пише ;д), което е в Турция (за непросветените; аз например за първи път го чух оня ден ;д).
Ходя на СИП вокална група при госпожата по музика, която е повече от пич, а отделно ходя с двама съученици по химия и един по билогоия на групи за специална подготовка за олимпиади.
Айде спирам вече ;д Вдругиден ще учите ли? Тоест сигурно ще учите, аз само да се похваля (и тайничко да злорадствам), защото в Сливен не се учи на Димитровден.