.
Резултати от 1 до 25 от общо 2385

Threaded View

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Сега реших да питам: С какво искате да се занимавате след като завършите, каква специалност и къде искате да я учите(тук или в чужбина, определенен университет)? Интересно ми е кой към какво се е ориентирал.
    Мама ме натиска за стоматология. Аз не знам.
    Видя се, че литературата не ми се отдава, няма кво да се напъвам. Повечето неща, които правим в клас никога не съм ги разбирала - някви размишления, автора искал да внуши това и това с произведението си, пълни глупости... Това, че еди-кой-си критик е решил, че това са там разните му основни мотиви, не значи, че в действителност са били така. Хората пишат, за да изразят душевни терзания, емоции, чувства, а не за да развиват персонажите на някакви лирически герои, над които ние в момента разсъждаваме. Ама както и е да е.
    И право не е лошо, да стана някой съдия-изпълнител. И ПР. Ама разбира се последните две в чужбина. Че то и медицината там, заплатите са много добри.

А за протокола- аз съм си още с първата тетрадка по английски, голям формат,72 страници, от които са откъснати 5-6 листа примерно за диктовки разни
    Последно редактирано от FuckingFreak : 11-14-2012 на 14:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си