.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2385

Hybrid View

Да кажем, че балът ми е висок. Доста висок. Броблемът ми е, че незнам коя гимнзия да избера. 100% няма да е СМГ. Просто немога да се ориянтирам. В училище съм доста добре. Която и гимназия да си избера с първото класиране ще вляза. Просто съм доста объркана. За сега съм се спряла между първа (91 Немска езикова гимназия) и втора (73 СОУ „Владислав Граматик“) немска. Те са по елитни, а има добри отзиви за тях.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от vqra Виж мнението
    Да кажем, че балът ми е висок. Доста висок. Броблемът ми е, че незнам коя гимнзия да избера. 100% няма да е СМГ. Просто немога да се ориянтирам. В училище съм доста добре. Която и гимназия да си избера с първото класиране ще вляза. Просто съм доста объркана. За сега съм се спряла между първа (91 Немска езикова гимназия) и втора (73 СОУ „Владислав Граматик“) немска. Те са по елитни, а има добри отзиви за тях.
    колко пък да ти е висок бала с този правопис, се питам аз

бтв на първо или на второ наказание спираха детските?
    http://ask.fm/iwwkaa

Аз мисля да кандидатствам в НПМГ, паралелка география с АЕ. Някакви мнения за тази гимназия?

От къде си го измисли този висок бал, ахахаахахха. Иначе влизаш яко във филма.

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    колко пък да ти е висок бала с този правопис, се питам аз

Зайче., не със злоба, де, ахахаххахаха, иначе не се спря с тея наказания, хахах, иначе мисля, че се спираха на второ наказание. ;д

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Зайче., не със злоба, де, ахахаххахаха, иначе не се спря с тея наказания, хахах, иначе мисля, че се спираха на второ наказание. ;д
    това не беше злоба, просто ми стана леко интересно къв бал при положение, че пише със супер много правописни грешки, а на преразказа по български език това би и попречило супер много, например.

иначе при мен училището е много зле, така че очаквайте постоянно да задавам такива въпроси
    и мда, значи все още не са ми ги спрели, но и това е на път да се случи.
    и да се похваля - аз съм една от малкото в класа, които няма да имат нито една двойка за срока ^^ хаха чувствам се някак си специална
    http://ask.fm/iwwkaa

това не беше злоба, просто ми стана леко интересно къв бал при положение, че пише със супер много правописни грешки, а на преразказа по български език това би и попречило супер много, например.

иначе при мен училището е много зле, така че очаквайте постоянно да задавам такива въпроси
    и мда, значи все още не са ми ги спрели, но и това е на път да се случи.
    и да се похваля - аз съм една от малкото в класа, които няма да имат нито една двойка за срока ^^ хаха чувствам се някак си специална
    Ахахахахаха.

Иначе да, нещо за 5/6 незвинени и ги спират за кратко време. Иначе УОУ, е*ати училището, ахахаха.

Супер фен Аватара на Wednesday666

На първо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си