- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Зайче, поздравления! Не се оставай на поправителни от другата година, защото ще ти се впишат в дипломата за средно образование.![]()
Успех!
P.S. Как се справихте на вчерашния изпит (20.06.)?![]()
Аз съм доста доволна от себе си. Беше ми лесно![]()
Можех по - добре да се справя,ама както и да е,минало заминало..тъпият лисънинг ми прецака всичко + можеше да ми дадат още 2 точки на съчинението.
П.с. казаха ни на нас резултатите - 4,5 имам
20.06 изпита ми беше по английски имам 5,57. Много съм доволна от себе си ^.^ Сега остава по география да се преборя за 5 и по биология за 6 и ще мога да взимам стипендия догодина ^.^
Аз не съм много доволна, щото направих четири грешки като и на четирите първо отбелязах вярното, после го задрасках и писах грешното. Даже едното го задрасках в минутата преди да си предам бланката. Както и да е. Не ми е за оценката, ами заради факта, че винаги като мисля, че верният отговор е един, и после се разколебая, пиша това второто, което ми е дошло на акъла, пък то е било първото. Ама нали пак е шест, голяма работа.
Днеска трябва да си направя монолога и няколко диалога, че изпитите са в понеделник и вторник, пък даже не съм ги почвала. I am the master of procrastination.
Новата тема - http://www.teenproblem.net/forum/sho...0%B8-2013-2014
някой в нтбг