.
Отговор в тема
Страница 96 от 96 ПървиПърви ... 46869293949596
Резултати от 2 376 до 2 385 от общо 2385
    Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Отиваш при този, който ти преподава и искаш конспект. От него си учиш темите. Изпитът е писмен, проверява се от комисия. Всеки член на комисията ти пише оценка и накрая се съгласува обща такава. В общи линии изпитът е различен в зависимост от този, който те е оставил на поправителния. Т.к. той трябва да изготви изпита. Отиваш и питаш, те са задължени да отговорят.
    Може да са задължени, но нищо не казват
    Иначе изпита ми мина и съм го взела с 4, т.е. ще си взема дипломата юли месец без проблем и няма да ми се налага да се явявам пак през септември ^^
    http://ask.fm/iwwkaa

Зайче, поздравления! Не се оставай на поправителни от другата година, защото ще ти се впишат в дипломата за средно образование.
    Успех!

P.S. Как се справихте на вчерашния изпит (20.06.)?

Аз съм доста доволна от себе си. Беше ми лесно

Можех по - добре да се справя,ама както и да е,минало заминало..тъпият лисънинг ми прецака всичко + можеше да ми дадат още 2 точки на съчинението.

П.с. казаха ни на нас резултатите - 4,5 имам

За тези от Пловдив!!!
    Как подредихте желанията си?

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Цитирай Първоначално написано от Слънцеее Виж мнението
    За тези от Пловдив!!!
    Как подредихте желанията си?
    Заглавието май те е объркало ... Тази тема е на тези, които завършват осми клас (заглавието им си е останало така), темата на нашия набор е "Бъдещи седмокласници 2012/2013" (и нашето си е останало така).

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    20.06 изпита ми беше по английски имам 5,57. Много съм доволна от себе си ^.^ Сега остава по география да се преборя за 5 и по биология за 6 и ще мога да взимам стипендия догодина ^.^

Аз не съм много доволна, щото направих четири грешки като и на четирите първо отбелязах вярното, после го задрасках и писах грешното. Даже едното го задрасках в минутата преди да си предам бланката. Както и да е. Не ми е за оценката, ами заради факта, че винаги като мисля, че верният отговор е един, и после се разколебая, пиша това второто, което ми е дошло на акъла, пък то е било първото. Ама нали пак е шест, голяма работа.
    Днеска трябва да си направя монолога и няколко диалога, че изпитите са в понеделник и вторник, пък даже не съм ги почвала. I am the master of procrastination.

някой в нтбг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си