И аз като LadyDi подкрепям като цяло идеята за брака.Да на 19 съм,но съм с ясни цели какво искам и как евентуално това би се получило.Имам чувството,че някои съфорумници са изгледали доста американски филми и видиш ли веднага щом завършат бакалавър ги взимат на супер престижната работа с многото пари и разбир`ш ли това било кариерно развитие..ха-ха-ха само мога да кажа.Колко хляб трябва да изяде човек докато стане това,за което тук се говори.Естествено,ако не си някой късметлия нещата да ти се случват веднага.Аз лично с моите виждания искам докато уча,да си живея с моя приятел и някой ден да встъпим в законен брак пред бог и пред обществото.Едно,че ми е ужасна идеята на извънбрачно дете и аз не знам защо,друго,че бракът е показен за това,че си сериозен,обмислящ и достатъчно пораснал за да предприемеш тази крачка.Бракът е законно обвързване на две човешки същества,на две съдби,два характера,два живота.Те трябва да живеят заедно,да поемат заедно отговорности.Възможно ли е всичко това без формалностите на брака?Съпрузите живеят заедно,споделят радостта от хубавите моменти и се подкрепят взаимно в лошите.И това съвсем не означава,че бракът се явява спирачка за личностно и професионално развитие.Да се мисли за бракът като документ,с който животът ви приключва е меко казано доста тъпичко..Много мой познати са на 20-25 и са встъпили в брак,някои си имат бебета дори,но това не им е попречило по никакъв начин да си продължат образованието или да се развиват на работното си място.. :]]]