- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е момиче да се омъжи на тези години ?
Защо да не е уместно? Защо тогава да е било "нормално", а сега да не е?
И кое определя нещо като "нормално" в случая?
За мен бракът е брак, без значение дали е сключен през 1984 или 2012. И тогава жените са имали кариера и са си гледали децата - и сега. И тогава не е било лесно да си купиш апартамент или да храниш дете или изобщо да гледаш семейство. Според мен дори, е било трудно.
Единствената разлика (която може и да е основна) е, че тогава не са били такива лиготии, каквито са повечето 20-годишни сега.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ти сама го каза в последното изречение. И аз попадам при сегашните 20-годишни, не че се имам за някаква уникална, ама повечето мои набори имат къде по-различни идеи за живота от мен. Те сега решават, че са студенти и си мислят, че идват едни безкрайни купони и надпивания. Не могат да се наживеят. Това е разликата, преди 20 години хората са били един, с едно разбиране за бракове и деца, а сега са с други. За това не е уместно да се дават примери от преди 20 години. На всичкото отгоре сега и разводите са много повече.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Според мен е по-неуместно да се генерализират нещата. Защото ако за мен брак на 20 години не е рано, това е защото такива са ми разбиранията. За останалите, дето не са се наживели и не са си изпили допустимата квота алкохол и не знаят как да си изперат собствените гащи, сигурно е рано... Познавам и много девойки, които се омъжиха на по 20-21, но няма как да кажем дали им е било рано и дали браковете им ще са успешни след 20 години.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!