Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
И на 22-24 за мен пак е рано за деца. И не съм казала, че единствената ми представа за брак е създаването на поколение. Не съм съгласна, че на 18-20 си намерил точния човек, с който искаш да бъдеш и вече си готов да създаваш семейство.
И да, имам намерението да си ходя по студентските купони (дай боже да вляза тази година в уни), да си се напивам колкото искам и да си сменям гаджетата ако ми е кеф, защото на 19 това е нормално. Според мен тези които на 19 се хвърлят на дълбокото и се женят прекалено рано, после им се иска да са правили това, да си си живели живота... ама късно...
Уважавам мнението ти,че не подкрепяш ранния брак.Но тук не съм съгласна-Защо да не е възможно да си намерила човека за теб на 18-20?За любовта няма граници.Ами ако имаш сериозна връзка от 17-годишна и си вече на 20,опознала си достатъчно човека,сигурна си в него,защо това да не е човека за теб???И какво ,трябва да го зарежеш ,само защото си го срещнала и си се влюбила в него на 18-20 ,а не на 25???Това е абсолютна грешка.На 20 години трябва да си достатъчно зрял човек,за да си наясно с чувствата си.
Относно това за студентския живот,по принцип си права,само дето на мен лично никога не ми е било хоби да се напивам и да си сменям приятелите ,като носни кърпи ,всъщност мразя и шумните места.Аз се чувствам щастлива ,правейки далеч по-различни неща,но това е вече друг въпрос,въпрос на лични предпочитания.