.
Резултати от 1 до 25 от общо 178

Threaded View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хм.
    Много ми харесва с моя да отидем на бар, да се напием, размажем, да си "изживеем" вечерта на макс, да се натискаме като луди, едвам да се удържим да не се награбим на средата на дискотеката, след като да се приберем и да правим пиянски секс. И на сутринта да си гледаме киселите махмурлийски физиономии. Това е сладко. Това е живеене. Не са ми необходими много на брой момчета. Вече знам какво търся.
    На мен пък това ми е ужасно противно. Ще си пропилявам времето пиейки и мотаейки се по дискотеките, защото видиш ли това означавало да "живееш". Нищо лично. Предпочитам да обикалям различни страни, да работя, да уча, да научам, да се развивам, а не да се затворя в някоя дискотека, напивайки се до козирката. Няма нищо приятно, нито хубаво в напиването. Колкото до това, че гледането на маймурлийските ви физиономии е сладко - да. Ама сладко е и да ходите да пазарувате заедно, карайки се каква тоалетна хартия да купите, или пък да си легнете, и шеговито да подръпвате завивките от другия, или пък да чукате на вратата на тоалетната, докато другия се къпе, защото много ви се пикае. Мхм.
    Подкрепям Сисито. Ако съм с даден човек, ако мисля че той е подходящ няма да му мисля много, много и след няколко години съвместно съжителство бих се омъжила за него. Ама все си мисля, че на толкоз години няма да намеря подходящия.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-20-2012 на 21:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си