- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нужда от помощ ..
Здравейте !! Имам следния проблем .. с приятеля ми сме от 1 година и 4 месеца заедно, но нещата не вървят вече от около половин година. Когато се видим той нито се радва нито нищо .. Пример: отивам в тях някой от техните ми отваря казвам му "здрасти", а той дори не ме поглежда, защото е прекалено зает да играе на компютъра. След няколко часа става да вечеряме след това се прибираме у дома и лягаме да спим. Някой път се сеща да ми даде целувка някой не .. И като му кажа, че искам малко внимание и той почва да ми вика "ти само внимание искаш .. света не се върти около тебе .." и тем подобни .. Отначало плачех много като ми каже така, но после взех да свиквам и вече не го закачам .. От скоро обаче започнах да се зарибявам с едно момче .. Много ми е хубаво с него много е мил с мен нищо общо със сегашния ми приятел. Проблема е обаче, че на него му писна да се крием и иска да зарежа сегашния си приятел и да съм с него, но има 2 проблема той по принцип не е много сериозен, но ми каза, че иска нещо сериозно с мене просто до сега попадал се на някакви дето не знаят какво искат, а със сегашния ми приятел прекалено съм се превързала към него и семейството му и ме е страх да направя тази крачка. Не мога да преценя дали още го обичам или просто навика с него е останал .. Дайте ми съвет какво да правя да го зарежа ли и да бъда с другото момче с което адски ми се иска, но ме е страх да не ме остави след 1 месец, защото после ще плача и за двамата .. Благодаря Ви, предварително !!
Обичам те !!![]()