- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Тест за Марихуана?
Здравейте,
Искам да попитам, понеже днеска ми правиха тест, теста показа две черти(явно отрицателен), но едната не се оцвети както трябва?Трябва ли да продължавам да се притеснявам, или мога да спя спокойно?Моля за бърз отговор![]()
Пф... Ми ти ще кажеш, пушил ли си или не в последния месец ?
пуших... онзи ден
Значи има от какво да се притесняваш, ако се усъмнят нещо, ще те хванат, доколкото знам около месец може да те хванат, с тестове на кръв и някакви такива... А кой и защо те проверява ?
Майка ми.Кръвен тест едва ли - 300 кинта е.По скоро още един такъв да ми направи, аз преди да ми го направи си купих един сам и беше отрицателен.А докато го прави съм почивка и ще изпия всичката вода на света.
Да, водата помага, щом е тоя дето се прави с урина... Няма проблеми, тогава, хах... Майка ти повече трябва да ти вярва :/
Сега въпроса е как ще го правя?В смисъл, не искам да ме хваща в никакъв случай, още повече и да спирам да пуша.
Е тя какво, ще те тества всеки ден ли ? Сериозно, трябва да си поговориш с нея... Не е много хубаво да я лъжеш, ама не е хубаво и да проверява така постоянно...
като те е страх мини на хероин![]()
то густо, то пусто
А да ти ••• ••••••• майчина може ли?
Точно,мини на кафево.Като те чета - точно като за тебе е.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Към пича по-горе - скъпи ми анонимен разбойнико, защо не си седнеш на компа и не си праснеш още някоя чикийка във паузата на играта ти, докато не се respawn-еш във паузата на играта ти?
Хем искате да сте пичове и да пафкате джоджан, хем ако може мама да не знае. То така не става. Редно е да си носите отговорностите, като искате да сте големи.
Здравейте отново,
Легалните наркотици лови ли ги нещо(за кръвен тест става въпрос )? Благодаря предварително![]()
Легална трева![]()
Легалната трева е с много ниско съдържание на THC , така че ме съмнява да си пушил , защото няма да има ефект голям . По - скоро си пушил някаква друсана билка , демек синтетика !
Както казаха по-горе, хем искате да сте пичове, хем ви е шубе от мама. Щом си достатъчно "голям" да пушиш, значи ще си носиш отговорността.
@draid,
Ти к'ъв си, че ще ми държиш сметка?!Ако нямаш какво да казваш, замълчи.Педал.
За съжаление, твоето поведение показва, наклонности към противоположният пол. Внимавай все пак да не те хване мама, че ще има яко бой.![]()