.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: 133 СОУ

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Около 34
    Ми слаби са , да . Просто съм твърдо решена да уча испански .. мислих вариант и с японски / китайски /корейски .. Писах 18 за тази цел

Отначалото ги подреждах по бал , след това реших да ги подреждам , както искам и накрая в последния момент ги разбърках ..
    И аз ги подреждах по бал, въпреки, че не съм с висок бал, пък каквото такова и без това не се боря за елитните гимназии, и там където цяла София иска да кандидатства. МРАЗЯ НЕМСКИИИИИ! ;д Иначе и аз писах испанската, въпреки, че не ми стига бала.

Голям фен
    И аз немския не го харесвам , френския също . Руския смятам да го уча по-натам на уроци заедно с японския ..

И аз немския не го харесвам , френския също . Руския смятам да го уча по-натам на уроци заедно с японския ..
    ФРЕЕЕЕЕЕЕНСКИ! ;д Жалко, че не ми стига бала за ФЕГ, но да се надяваме за 35то (сигурно за стотен път го повтарям) с ФЕ и РЕ. ^^

Голям фен
    Английския зарязваш ли го ?

Отначалото много харесвах френския .. после не чак толкова. Не че не го харесвам , просто ми е трудно да го уча ..

Английския зарязваш ли го ?

Отначалото много харесвах френския .. после не чак толкова. Не че не го харесвам , просто ми е трудно да го уча ..
    British Council!

Иначе аз 3 години учих интензивно немски и с яка госпожа научих всичко и то насила, защото нямах друг избор. Толкова противeн език ми е, а френския никога не съм го учил, ахах.
    Последно редактирано от perry_the_platypus : 06-19-2012 на 13:12

А относно училището, мога да кажа, че е доста хубаво, а и се води едно от най-елитните в софия поне по статистика (не ме нападайте ако си момиче май нямаш шанс тази година, защото на второ класиране минималния за 133 е 31-30 бал, така че евентуално на 3то

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си