- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- колан за ОТСЛАБВАНЕ !!
[вижте снимката] имам го този колан от години. Братоовчедка ми го прати.. днеска го намерих и исках да го пробвам, но нещо не става гледам в интернета в някои инструкции покаазбат че има и крем за мазане ноо аз нямам. Дали става без крем?? а ии нещо не ми работи май сеедно хваща ток незнам дали така трябва да е или наистина е развален и хваща ток.. Ако някой има иделя или знае как се работи с това нека да пише ПЛС !!
http://www.google.bg/imgres?q=abgymn...9,r:1,s:0,i:69
Не действа
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Това е пълната простотия, мятай го в кофата и не се занимавай с глупости.
Внимавай! Такъв тип колани са ОПАСНИ за здравето. Могат да ти се образуват камъни в бъбреците. Ако искаш да отслабнеш ефективно, вземи си обикновен колан за загряване (по пазарите се продават, не са скъпи, служат за затопляне при болки в кръста) и един найлон - и така бягаш по 20 минути на ден. Ефектът е СИГУРЕН! Не се заблуждавай по американските модели да поддържаш топ-форма, докато правиш любимото им нещо - мързелуване и облягане от едната страна на другата.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
като искаш да свалиш няколко килограма почти някаква диета,какво ще се занимаваш с тоя колан ;x
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Хаха, не знам дали да се смея или да плача, що даваш такива съвети бе момко. Недей слагай нито найлони, нито си купувай колан, КОЖАТА трябва да диша, недейте я задушавайте с некви колани, найлони или некви дебели дрехи, щото си мислите, че като се потите и горите мазнини, нека ви светна, единственото което губите е вода и минерални соли, а не мазнини... Идете после изпийте 1-2 литра вода и теглото е същото. Тъй че недейте след 10-20 минутно бягане да се качване на кантара и като видите 1 кг надолу да се радвате, щото тва е щото сте изгубили доста вода, мазнините, които сте махнали са минимално количество, най-добрият начин е да се гледаш в огледалото за да видиш разликата, а не кантара. И не бягайте с найлони и др. такива простотии!
НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ СЪС НИКАКВИ ТАКИВА ИЗМИСЛЕНИ МАЗНИННО-ТОПЯЩИ,НЕДЕЙСТВАЩИ,ВРЕДЯЩИ .!
По-ясно ?![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991