.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Оформяне на корем !

Здравейте, аз съм на 14 години! Тренирам упорите за корем, правя по около 100 коремни преси на ден (тренирам и за друго, но тази тема съм я направил главно за корема) Първите 2 реда плочки са ми оформени и сега искам да изградя 3. Някакви специални упражнения да ми препоръчате?
    Е какво ще кажете? Хайде чакам да пишете..
    Последно редактирано от 2lea : 06-18-2012 на 20:58

Мега фен
    Айде плажните излизат....Приятелят ти е 50 кг с напикани гащи като го гледам,та този корем отгоре на кво го искаш не мога да разбера

За 1 или 2 снимка говориш, че човека е 50 кг?

Мега фен
    И на 2те са слаби.Този корем ти казах,че няма на кво отгоре да го туриш

Да, съгласен съм с теб, но все пак съм на 14 не съм на 20.. Просто някакви тренировки за плочки да ми предложиш.. Едва ли искам много? Как иначе ще стана "силен" като не тренирам? (мразя ХИМИЙТЕЕ!!)
    П.С. Ако тва на сигнатурата си ти ЕВАЛА!

anonymous546178
    Guest
    Няма да станеш силен с тренировки за плочки

Мега фен
    Не съществуват тренировки за плочки.Има изчислен хранителен режим съобразен с тренировки

anonymous546178
    Guest
    ^Да речем, че е имал впредвид тренировки натоварващи абдоминалните мускули. За това казвам, че само с тренировки за корем няма да стане силен.

Темата съм я направил за "тренировки натоварващи абдоминалните мускули" Хранителен режим не спазвам.. Както каза в горното мнение аз съм 50 кг с "напикани гащи" Няма смисъл от диета Просто искам нещо което натоварва повече коремните мускули от коремните преси.

Мега фен
    Първи качи и после пак ела.

мии на мен 100 корема на ден ми звучи малко ;д
    -> http://www.teenproblem.net/forum/sho...Плочкии ето тази темичка я бях постнала аз (корема ми изглежда по същия начин като твоя ;д ).. съветите са добри...
    отделно открих едни страшно яки упражнения http://vbox7.com/play:e53e1485bb ии са доста ефективни

Нисък съм за да качвам килограми Около 1.57 и съм 45кг (г/д)

Мега фен
    Имаш тегло на анорексичка..Демек качи 12 кг минимум чисто колкото може и всичко ще бъде ок.После ще имаш кво да показваш поне.Тренирай във фитнес

тцтц и като кача килограми колкото височината ми няма ли да стана като този
    http://skandalno.net/wp-content/uplo.../10/debel2.jpg

Мега фен
    За да станеш като този трябва да си +30-40 кг над височината си и да не тренираш..

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Планк на лакти - натоварва цялото тяло и най-вече средната част, повдигане на краката от вис също е добро..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Голям фен
    http://www.youtube.com/watch?v=UXwNBdyEewg

Това е много ефективно, но за да можеш да го направиш, трябва първо да можеш да стоиш в такава позиция. Тренирай над това.

Друго добро, както ти казаха, е вдигането от вис. В зависимост от това колко си напреднал, можеш да пускаш краката наполовина, да правиш кръгчета и т.н.

Трето е повдигането на краката от легнала позиция -- бавно и контролирано. За повишена трудност задникът ти може да стои на ръба на леглото.

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    Като искаш да се натовариш защо просто не пробваш да направих 500 коремни преси,а не 100 ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NqmamName Виж мнението
    Като искаш да се натовариш защо просто не пробваш да направих 500 коремни преси,а не 100 ?
    More is not always better..

+ Че не може да направи 500 ) Той и 100 не може,ама айде карай..Те всички са така в началото,правят много ,правят го грешно и се чудят после

Човече .. На серия правя по 70,100 коремни преси. Мързи ме и правя по 1 серия Правя по 2 серий по 15 лицеви упори и 2,3 серий по 10 кофички..

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Момче разбери, без хранителен режим за покачване на тегло, и сериозно трениране в залата няма да "изкараш" никакви плочки или каквито и да е други мускули

Супер фен Аватара на Everytime
    Къде си тръгнал на 14 години с преса..ти си сигурно 55 кг на 160 и искаш преса..яж като хората ии не се притеснявай за това
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си