- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мразя ли я ?? ( имам нужда да кажа на някой ) :X
за втори път късам с гаджето ми поради една и съща причина - заради друго момчевече мисля че я мразя когато за първи път станахме гаджета аз не я хар много но се съгласих само за да видя какво ще стана и то стана така че се влюбих в нея но след 2 месеца скъсахме заради друго момче с което между тях нищо не се получи тази година и казах че я харесвам и тя ми отвърна със същото и станахме гаджета и сега след 3 месеца ми каза и то по скайп :@ : Iskam da skasame ... vinata ne e v teb a v men ... prosto iskam da si ostanem priqteli
при което аз..... ужасно е или по точно ужасна е нз просто какво си вообразявах и аз
Така ти се пада като си тръгнал с нея просто ей така "за спорта",както се казва!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
тръгнах с нея защото много искаше и нямах тва в предвид имах впредвид че незнаех дали ще се получи и си мислех че нищо няма да стане но то взе че стана :X
"Тръгнах с нея,защото много искаше ..."
А ако искаше и да си татуираш името й,примерно,пак ли щеше да го направиш ...
Лапешка работа!Споко до седмица-две вече ще си я забравил![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
аз па и аз ся закво мисля вообще затва кво са дразна само по важно е ся да влезна в някое хубаво училище апък там ще има и други момичета които няма да те зарязват за първото момче
Не е страшно, че грешим. Страшното е, че повтаряме грешките си.
Курви,брат,курви.Ти за два пъти не се ли научи с курви,вдигащи си краката за почти всеки срещнат,да не се занимаваш?
Завърти и един шамар,прекрати всякакви контакти,научи се че мъжете не трябва да търпят такива простотии и си търси щастието другаде.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Не я ебавай за жива и ще тича след теб, simple as that
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Това момиче се нарича от вида БИполярно![]()
Прочети малко в нета и ще ти стане ясно.Не се занимавай с такива,явно е повлекана,за да хойка ту налево ту надесно.
Епа сакаш,но няма![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Тя ако е някоя,която не й пука ще видим дали ще тича след него![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you