.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Какво ми е ? :(

Здравейте... имам проблем с уринирането, днес на 2 пъти като ходих по малка нужда усещах пареща болка много ниско в корема и течеше кръв.. не съм в цикъл мина ми, но се притеснявам, защото преди 3-4 дена правех секс без презерватив.. Моля ви кажете ми какво може да е, много се притеснявам ;(

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Може да си хванала някакви гъбички. По-добре отиди на лекар, изобщо не се чуди. Ако се моташ да не се окаже нещо, което трудно се лекува и много да се озориш....
    nigga stole my bike

първо си помислих, че е цистит, но след като прочетох в интернет, че за възникването му фактори са: бременност, климакс, преумора, задуржане на урина и други (мисля, че и някви бактерии).. страх ме е да не съм бременна, не свърши в мен, обаче ми е много притеснено

Мега фен Аватара на draid
    Възможно е да е и цистит, това е често срещано, особено при жените. Както и да е, сегашното ти положение говори за наличието на проблем, вероятно инфекция, така че не се бави ами ходи на лекар.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Чудиш се дали си бременна - тест .
    Чудиш се защо ти пари когато уринираш - лекар .

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Лепнала си някоя инфекция на пикочния тракт.Честито.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

може да е цистит, незнам най-добре отиди на уролог, аз като бях малак имах подобен проблем започна се с парене но не казах на майка ми защото ме беше срам, и си изпатих като не и казах след време започнах да оринирам кръв не много около 5 капки понякога и повече не ме питай колко трудно се излекувах просто като се сета и не ми си мисли, веднага отивай на лекар за да не станеш като мен, ужасно беше, сега съм си добре оправих се

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от Xx_Unbelievabl3_xX Виж мнението
    първо си помислих, че е цистит, но след като прочетох в интернет, че за възникването му фактори са: бременност, климакс, преумора, задуржане на урина и други (мисля, че и някви бактерии).. страх ме е да не съм бременна, не свърши в мен, обаче ми е много притеснено
    Всъщност фактор за възникване на цистита е и дефлорацията(ако си правила секс за пръв път),така че и това не е изключено като вариант.Но пък дори и да си правила секс за пръв път,това не означава ,че имаш точно цистит.Би било твърде ограничено от моя страна да посоча ,че имаш цистит,при положение ,че възможните заболявания на пикочните пътища не са едно или две.По-лошото е ,че НЕ си правила безопасен секс и вероятно си подарила "гадинката" на партньора си.Ето го и крайния извод-> Лекар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си