.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на Your.Passion

Какво вълнува една жена ?

Какво вълнува една жена ( или по-точно от какво се интересува тя ) ? И от какво се интересувате лично вие ?

*Ако администраторите имат нещо против темата ,просто да я изтрият .

Ами точно сега мен ме вълнува много маникюрът .. Даже в момента си правя таа .. искам да кажа, че в момента ме вълнува предимно маникюр и прически <333 Ако видите нещо интересно пращайтее ...

Като цяло:козметика,дрехи,тяло,м ъже,семейство,дом,сватба,па ри,работа,бебе..много неща вълнуват жената,но много зависи и нея.Склонни сме от малки да мислим за бъдещето.
    Лично мен ме интересува всичко изброено по-горе.
    Последно редактирано от babylofzz : 06-19-2012 на 11:23

Цитирай Първоначално написано от babylofzz Виж мнението
    Като цяло:козметика,дрехи,тяло,м ъже,семейство,дом,сватба,па ри,работа,бебе..много неща вълнуват жената,но много зависи и нея.Склонни сме от малки да мислим за бъдещето.
    Лично мен мен интересува всичко изброено по-горе.
    +1
    10 букви

Мега фен Аватара на strawberry88
    В момента-обувки.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    И от какво се интересувате лично вие ?
    Козметика, мода .. и най - вече от себе си!

Наблюденията ми върху интересите на останалите са доста потресаващи, така че ще се въздържа.

мен ме вълнуват тези неща: книги, любов, бъдеще, образование, приятелство, дрешки, обувки, пътешествия, запознанства, себеопознаване (колкото и странно да звучи), ясновидство, астрология и още много, много, много, много, много неща

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Едва ли бих могла да сложа всички жени под един знаменател, казвайки какво ги вълнува, но мога да съм сигурна за едно - мъже! От това се интересуват всички жени от 14 г. до 100 г. Освен хомосексуалните, разбира се...
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

По принцип всяка жена като стане жена и е на около 25 - 30 години се вълнува предимно от семейството си - бебче, съпруг и професията си и там женските работи тук не говорим за дете, а жена. има и индивидуални интереси защото не всички жени са еднакви.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Аз пък се интересувам от гримове ,маникюри,ообувки,дрехи,люб ов,приятелство,образование ..

ха - ха - ха, това че имате в*гина и все още неразвити гърди и телца, не означава, че сте жени
    . Вие сте деца на по 15 - 16 - 17 години, какви жени сте вие... Изчакайте поне още десет години, пък тогава се чувствайте жени. Боже колко мъка има по този свят...
    Във вашият свят, в който мислите само за гримове и дрехи може да си вярвате, но истинската жена далеч не се интересува от това... като станете жени ще разберете...

оле ужас!

^ и на мен същото ми стана интересно, ама гледам сеир

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Една жена като е на 25-30 години не може да се вълнува от грим и поддържане на добър външен вид ли ? Егати, да ви имам скапаната логика. Разбира се, че ако има деца, те ще са на първо място, но това не значи, че една жена трябва да се интересува само от готвене и дондуркане на бебета. А тук момичетата нека се вълнуват от мода и козметика, това им е 'работата' на тази възраст, а не да бутат колички...

До тук с лиричното отклонение...

В момента аз лично се интересувам от - здраве, спорт, изкуство, книги, наука, дизайн, работа, пари, мода, козметика, туризъм, музика, образователни/документални филми.

Няма нещо, което да не ме вълнува ... Преобладават на периоди ... в момента съм на тема бански

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си