Ааам.. То бяха 6-7 косъма, махнах ги и сега ми е ужасно по-комфортноБях до супермаркета, ами имаше някакви в кутийка, пишеше "Депилиращи ленти за лице "марката" " и на опаковката няква жена снимана
Струваха 5 и нещо, да ги зема ли според вас? Според това което пише нали там за депилиращи ленти... Да прочета ли за всеки случай дали има някакви условия преди махането на космите смисъл почистване а-у? Ама по добре да попитам вас дали е възможно да има? Процедури преди обезкосмяването?
facebook - отличния начин FACE да не види BOOK дълго време
Луд ли си! :Д:Д:Д И какво, смяташ да си махаш цял живот мустака с лентичка (рофл)Омг.. абе хора, "мустака" тва са малки ама черни косъмчета и гъсти , не искам със самобръсначка щото ще станат на точки кат на големите мъже и ще са черни, дебели, а аз не искам това..
Супер грозно е девствен мустак, давай със самобръсначката, какво се лигавиш с тия лентички.
Колкото до това какво харесваме днешните момичета- не е вярно, че харесваме и приемаме само гладки мъже. Аз лично предпочитам мъже с необезкосмени крака и ръце, по-секси е. И не съм само аз.
Everything changes, but beauty remains ...
Ти добре, ама ти не си 14 годишна, каквито аз търся и евентуално те мен. Най-вероятно си жена...
Не бих искал със самобръсначка...
На почти 18 съм. Когато бях на 14, пак харесвах окосмени.
Защо? Нали знаеш, че брадата е секси? И девствения мустак отблъсква всички, дори 14-годишните?
брада нямам...Девствен, демек не бръснат?
Да, точно. Не си го махал до сега, така ли?
Ти нямаш, ама ще ти се появи. Стига си се лигавил с тия лентички. Казах ти, грозно е! Дори не знам как ти може да предпочиташ да го махнеш с лентичка... Момче си.
На колко си, всъщност?
Искам с ленти бе човек... Махал съм го ама по най-смешния начинИ него с ножица
И един път го махнах до корен и после порастнаха по черни косъмчета и оттам само намалявах спрях до корен... но искам с лентички човек... Не ми харесва да го бръсна... Един пич, само че с една година по-голям от мен си го бръсне и ... Много ужасно такова... Поне да пробвам с лентички и ако ми хареса да остана... И другата година поне да почна да го бръсна ако ще го бръсна... Той дори не е голям...
На 13 съм ... Казвам ти, на "мустака" имам малко косъмчета, но са твърде черни както космите на всяка друга част от тялото ми... на веждите ги отскубнах те бяха малко.. На краката съм най-окосмен.. Но само те са ми окосмени.
С ножица? Леле, спри :Д
Не знам какъв ти е проблема с бръсненето, съвсем нормално си е!!! ДЕВСТВЕНИЯ МУСТАК Е ГРОЗЕН! :Д Имаше една тема за най-големи недоразумения в стила на българските момчета и мъже, ще ти дам линк ако искаш, за да видиш какво сме писали там момичетата.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=274736.0
http://www.teenproblem.net/forum/sho...о-момче
Абе 1 път да пробвам, кво ще стане? Само тези които са ме запомнили с косъмчета там, ще ме видят без?Поне 1 път да пробвам...
Ама няма смисъл!!! Пак ще порасне, така или иначе ще го бръснеш!!! Ако толкова държиш- махай го, обясних ти и аз, и в другите мнения сигурно са ти казали да го бръснеш, ти си прави каквото искаш вече :Д Нищо няма да ти стане фактически, ама...
Ще стане като на голям мъж - набол и черен, дебел косъм. Не искам ..
Какво грозно има? Секси е, бе, човеко :Д
Секси на момченце с детско личице - хех![]()
Сега може да не е, обаче като пораснеш- ще бъде. Грозно ще е да си голям и да имаш девствен мустак, който махаш с ленти :Д
Като по-голям няма да е с ленти, но сега по-добре със![]()
По-добре отколкото да стане такова гадно...
Ти кво мислиш, че след 10 бръснения косъмът ще стане дебел като на 45 годишен човек ли? Бах те в педалчето![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
НЕ Е ГАДНО ДА ИМАШ БРАДА. Гадно е да имаш девствен мустак.
Махай ги със самобръсначка, бе, човеко!!! Слушай какво ти казваме!!!
Защо не говориш с баща ти? :Д Питай го с какво да си ги махнеш.
ccdesigns, педалче ще викаш на явния нещастник, който си е изхабил лайняната сперма за да се роди черен гей като теб.
PullMeCloser, ще видя ..![]()
Педалче ще викам на недорасъл идиот, който иска да си изрусява веждите, да си маха мустака с лентички, който си кастри краката с ножица и който е роден от такава лайняна сперма, че друго освен слонско лайно да не стане от него.
(ма такова лайно дет слона го яде за 5-6 път вече)
Последно редактирано от ccdesigns : 06-21-2012 на 22:50
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ъъъъ.. за тебе ли говорихмеD и btw слона не яде лайна, а ти : )
За веждите- пинцета. За мустаките- бръснене. За друго- бръснач/ евентуално кола маска, ма като ви знам мъжете какви сте душици, надали ще издържиш![]()
А ето какво ще кажеш на бащати: Тате, става много горещо и буйната растителност много ми топли, кара ме да се потя допълнително, не мога да спя от тая покривка ии просто нямаше как. Наесен пак ги пускам, не се кахъри ^^
Баща ми си маха космите по цялото тяло през лятото с бръснач, точно за да не му топлят
always late but worth the wait!
обръсни се това е начиназа краката може да използваш кола маска или електрическа машина
може пък и да отидеш козметик