.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57

Тема: Косми

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Dqvolchetooo Виж мнението
    обръсни се това е начина за краката може да използваш кола маска или електрическа машина може пък и да отидеш козметик
    ... или да се фърлиш от някой мост
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Наистина ще е по-добре да си обръснеш мустака, защото, за да станат дебели трябва да ги бръснеш доста време, а не както ти си мислиш, че от няколко пъти ще стане така.

ccdesings - след теб, жалкарче.

Blessed_ - ама все пак все някога ще станат, нали? А става ли поне с машинката да ги намалям само? Така нали няма да е "девствен" ?
    facebook - отличния начин FACE да не види BOOK дълго време

Дали ще ги минаваш с машинката или със самобръсначката, все ще ги бръснеш и все ще станат дебели след време, но под след време разбирай след 10-15 години, не след 3 месеца. Познавам 35 годишни мъже, които имат тънки косми на брадата, въобще не е задължително да ставаш с 1 косъм колкото ръката на Колман. Колко 20-25 годишни мъже си виждал с такава дебела брада? 0

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    ccdesigns - Аз лично виждам 15 годишни от търговската и други с такива бради и мустаци А на един 7 клас, лицето му е бяло и съвсем гадно си личат точките от избръснати мустаци... Иначе авторе, все някога ще се наложи да ги бръснеш
    Последно редактирано от bReAk3R : 06-22-2012 на 13:42
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

E много ясно, че ще има 15 годишни с бради и мустаци, ама не с дебели косми. А и те не са грозни. Девствения мустак е наи-грозното нещо у един мъж за мен. Ти аз на колко мислиш че съм, на 20? Нищо не личи, това дали ти е бяло лицето няма нищо общо с това дали си млад или не. Нали ги гледам всички на мойта възраст, дето още не са се обръснали, че са ебахти олигофрените с девствените мустаци, а аз по 2 седмици не се бръсна и едвам ми личи, ти ми говориш за някви точки.
    Последно редактирано от ccdesigns : 06-22-2012 на 14:01

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Нали това казвам, с дебели и черни. Пък може и да се бъркам, да не са толкова черни като на голям.
    А ти на колко си?
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си