Като за начало искам да кажа, че темата пускам НЕ ПРЕЗ МОЙ ПРОФИЛ. Така, че не гледайте ника... И съм момче..
Та проблема ми е следния... Незнам какво чудо съм... Нормално е подобно окосмяване може би, но аз не го искам. Значи първо веждите - по средата м-у двете имам косъмчета, които искам да махна, около 10 косъма са и свързват двете вежди - wtf? И искам да попитам някакъв начин да ги махна? Ако ги махна с пинцета, ще станат по-големи и ще трябва винаги да ги махам? Така ли е? Ами ако да, някак си да ги изруся или изсветля? Не искам такова нещо вече![]()
Също така краката - Имах някакви ужасно големи и супер гъсти косми, разбирате ли ? Но ги кръцнах до средата с ножицата (знам, че е тъпо) и сега малко по малко въпреки че е само отпред, но пак има... КАКВО ДА ГИ НАПРАВЯМомче съм и знам, че е гейско с обезкосмени крака, но мойто си е голям проблем направо..
Последния проблем относно тая тема - мустак... Това вече не е нещо голямо, наистина ... Малки къси, но пък ЧЕРНИ ( :@ ) косъмчета.. Но пък искам да нямам нищо и тях какво да ги направя...? С пинцета съм ги махал 3 пъти и продължавам да ги махам, но хем боли на места, хем е бавно... Какво да направя с тях пък... Има ли някакви лентички малки за такива части да ги махна с лентички.. Както казах те са малки, детски, но пък черни както космите по всяка друга част от тялото ми и това е проблема. Някакъв начин за изрусяване/изсветляване за да го направя с косъмчетата между веждите ми и с тея над устната... Или лентички за косъмчетата над устните и нещо за тва между веждите? Моля, без обидни коментари... Трябва ми помощ, защото ми е писнало да търпя... И както казах рега не е на този, който пише темата сега... Благодаря ви предварително...
Последно редактирано от uhateme99 : 06-18-2012 на 22:05
facebook - отличния начин FACE да не види BOOK дълго време