.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Тема: Косми

Hybrid View

Супер фен Аватара на mlakniwe
    между веждите-пинсетка-споко няма да станат по големи и черни, ако го напрайш с кола маска ще изглежда неестествено и смешно
    мустак-самобръсначка или ленти за лице/като за първи път/
    крака-кола маска и после растат по на рядко и по светли, тоест един път си правиш и чакаш няколко седмици да пораснат малко да не си съвсем като гол охлюв-така ще изглежда по естествено и яко, аз няколко дни преди да сложа къси гащи си прая кола маска и после цяло лятно косъмчетата ми растът много бавно и са тънки и светли

Омг.. абе хора, "мустака" тва са малки ама черни косъмчета и гъсти , не искам със самобръсначка щото ще станат на точки кат на големите мъже и ще са черни, дебели, а аз не искам това... тва между веждите също косъмчета и и другите момчета го имат ама по на рядко, ако го махна с пинцета... ще трябва всеки път да ги оправям... а не искам поддържане на жена... другото, което е е, че баща ми ще забележи може би, а не искам да ме изритва :Д понеже тва наистина си е женско майна... а за мустака нш няа да ми каже, но както казах, не искам да го БРЪСНА... нещо изсветляване няма да си личи дори отстрани щото за пореден път казвам, къси са... или някви лентички широки колкото мястото... ако знаете дали има някъде... и ако може да са без такива грижи "на чиста кожа, сухо" и др такива...
    Колкото до кола маската на "mlakniwe", отново баща ми... Вие знаете хората от по-предишните години. За тях е нормално да си космат да кажем и не знаят, че в днешно време много мъже се обезкосмяват на места, където го правят само жени. Спомням си как братовчед ми, сина на първия братовчед на баща ми е отишал на кола маска, баща му го е завел.. И тогава баща ми само повтаряше как бил луд, ненормален и други такива.. .. И незнам вече... Ако направя кола маска, нали ше ме види с обезкосмени крака... като на жена... Пък и не само това... Приятелите ми като знаят, че това е гейско да си ги махаш там и като ме знаят с косми на краката, после като ме видят... ще ме е срам... Незнам вече... чакам още мнения относно нещата по това мнение. Благодаря отново
    facebook - отличния начин FACE да не види BOOK дълго време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си