Първо - на 13 съм. Но баща ми е космат малко повече там - и аз съм космат там. Гледаш ръцете, гърдите, гърба, корема никви косми, краката - урангутан... Много гъсти черни косъмчета...
Ихаааа... Къде мога да намеря тия лентички? Има ли няква специална процедура, да се мажа с нещо и такива (преди ползването на лентите)? В аптека да търся ли ?
Как между веждите кола маска? нали ще дръпна и част от двете вежди ... + това ефектът от пинцета и кола маска не е ли еднакъв? И с двете премахваш от корена. Каква е разликата?
За краката съм навит зимата няква кола маска, понеже чак тогава не хода с къси гащи и наще няма да ме видят и това да е - после квото порасте си остава... но пък това лято кво ше се правим? ще ме гледа секи така ли? Има и други като мен, че и по зле в краката - много по зле.. Но това не значи нищо...
Какво значи метро-сексуалност? :Д Краката ИСКАМ, но се притеснявам от мнения на баща ми ;д ще ми се хили и кара. Въпрос - къде си видял да не се обезкосмяват, как в Америка да не се?Тва за по улиците е вярно - ебати модата стана бе... Аз не искам заради себе си да си махам мустака, м-у веждите и краката , а заради мнение на повече хора (има и от момичета)
Просто днешните харесват гейски момчета... Какъвто искам да ставам и аз заради някви мнения.. Но това е - не се харесвам. Та ще продължавам да настоявам за изрусяването - няма ли с кво? Срам ме е да си оправям веждитеИ искам с нещо да изсветля космите около веждите... и мустака, или него просто с ножицата пак да намалям космите - но не искам щото и те като на краката са гъсти и пак личи...
Последно редактирано от uhateme99 : 06-19-2012 на 16:55
facebook - отличния начин FACE да не види BOOK дълго време