.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

What the hell is going on?

Преди няколко седмици се разделихме с приятелят ми..И така всеки продължава по своя път..Колкото и кофти и гадно да ми е, разкъсвам се отвътре, безсънни нощи и рев, се опитвам да запазим приятелски отношения, до днес..Засякохме се, а той беше един такъв арогантен, високомерен, пфф..Както и да е поздравих го..
    Преди време си изтрихме ФБ заедно..След време аз поисках да си направя нов, но той не ми разреши..И това го кара да си мисли, че дори и да не сме заедно, щом не съм си направила фб все още може да ме контролира и командва...Предполага се, че след като сме разделени всеки си гледа неговия живот..И аз взех, че си направих нов ФБ днес..Не знам как е разбрал, но ми написа куп глупости на смс от сорта на ,, ще видиш какво те чака утре,,
    При което аз ми отговарям ,,няма за какво да ми се сърдиш, ти сам реши нещата така да се случат.Всеки поема по своя път, остави ме на мира,, Отговор : ,,аз отдавна съм те оставил на мира,, и куп обиди.
    ..При положение, че преди това се засякохме и всичко беше ок, ейй така след като разбра, че имам фб и превъртя..
    Не знам вече какво иска?Не знам и какво да мисля...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Чакай сега.Как така не ти разреши? Какви такива хора сте вие,по дяволите? ОСтавяте някакви олигофрени да ви играят кючек на главата, да ви ЗАБРАНЯВАТ някакви абсолютно нормални неща и да се държат, сякаш са 57-годишни бизнесмени, а вие сте им държанки,и после се чудите защо са развили собственическо чувство.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Да кажем, че допуснах грешка и го оставих да ми се качи на главата без да се усетя...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И теб те интересува, защото? Ми нека си беснее. Негов си проблем. Малко ме съмнява да ти налети със секира, тъй че просто игнорирай.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на magita
    еххх... Този ФБ съсипва хората
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Въобще не си прави труда да му отговаряш на СМС-ите - пълен игнор.Нормално е да се ядосва - до вчера те е дърпал за каишката,а днес вече започва да усеща,че няма контрол над теб ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А дуе ти се щото знае че ще му се вържеш И ти наистина му се връзваш.

Наскоро една потребителка имаше подобен проблем, и всичко се оправи когато тя повярва че всичките заплахи са просто думи и нищо повече.

Вариант едно е да извадиш тежката артилерия и да почнеш да контраатакуваш. Ще избяга като котка по горещ ламаринен покрив.
    Вариант две е да го игнорираш по всякакъв начин докато ада замръзне. Тва с приятелските отношения не е лъжица за всяка уста. Очевадно не е за вас в случая.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Типично,малоумни момченца,фейсбукове,драма на квадрат и после 'дайте ми съвет,защото не ми достигат гънките да видя очеваднтото и да действам по него'.
    Младежта днес е мизерна.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не се занимавай с него, остави идеята "просто приятели" настрани и продължавай напред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си