.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Цитирай Първоначално написано от kriisskaa Виж мнението
    Ами не съм го решила сама а с госпожата
    Поне разбра ли задачата?

Не се вживявай, хейтъри има навсякъде, просто трябва да го приемеш, че без хейтъри няма да се размине темата ти. Аз затова исках да ти кажа, че ако математиката в 7 клас ти е трудна, смятай в по-горните класове. (:

Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna
    Да направо не ми се мисли в по горните класове какво ще е за задачара г/д я разбрах само нещо не ми е ясно но не знам как да го обясня
    Момиче съм!!!

Да направо не ми се мисли в по горните класове какво ще е за задачара г/д я разбрах само нещо не ми е ясно но не знам как да го обясня
    Просто започни да учиш от началото на годината и ако нещо не ти е ясно питай учител/родител.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Ами аз като гледам и българският не ти се ОТдава, тогава какво ти се отдава.. Колкото и да не ти се отдава нещо, за да не можеш да минеш 7и клас, значи не си особено умен, независимо какъв е предметът, да не кажа тъп. И в тоя ред на мисли е глупаво да отиваш някъде, където ще ти е още по- трудно. Логиката е проста- там ще си още по-зле и ще има да мрънкаш двойно и тройно.

perry_the_platypus, разбирам просто да седна да я обиждам, да кажеш кой е хейтър и кой не, а аз просто задавам логични въпроси, съдържащи неприятната истина в себе си, която типично по български няма да се понрави на никого.

еми мацка, аре вместо да мрънкаш по форуми и да стоиш на компютъра почни да решаваш задачи, ако трябва ден и нощ! много добре знам какво ти е с неразбирането на задачите - и аз нямам математическо мислене АМА ВЪОБЩЕ ти казвам!
    и кво направих тази година? 2 пъти на седмица по час и нещо на учителка, която ми ги обясняваше от време на време решавах през свободното си време задачи. пети и шести клас = тройкаджийка. седми клас = пет и нещо на изпита.
    и се надявам от това, което ти казвам, да си вземеш някаква поука, защото в германия ще те скъсат от учене, а и с твоите оценки...ще се оправиш само ако отделиш няколко месеца от лятната си ваканция да учиш математика, ако трябва ходи на учител, но просто така занапред не виждам как ще...продължиш в училище...
    сори, ако съм твърде груба..
    просто бях същата преди време и адски много се дразня, като си припомням...
    иначе успех де

Град
    Varna
    therichbitch ---> прочети това и после ми казвай, че и по български съм зле http://www.kakvo.org/tword/%D1%83%D0...0-%D0%BC%D0%B8 ...... извинявай, че ти си Айнщайн, но не си ми никаква, че да ми държиш сметка къде да живея айде дишай, че ме нервиш !!
    Момиче съм!!!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от tattoobitch19 Виж мнението
    еми мацка, аре вместо да мрънкаш по форуми и да стоиш на компютъра почни да решаваш задачи, ако трябва ден и нощ! много добре знам какво ти е с неразбирането на задачите - и аз нямам математическо мислене АМА ВЪОБЩЕ ти казвам!
    и кво направих тази година? 2 пъти на седмица по час и нещо на учителка, която ми ги обясняваше от време на време решавах през свободното си време задачи. пети и шести клас = тройкаджийка. седми клас = пет и нещо на изпита.
    и се надявам от това, което ти казвам, да си вземеш някаква поука, защото в германия ще те скъсат от учене, а и с твоите оценки...ще се оправиш само ако отделиш няколко месеца от лятната си ваканция да учиш математика, ако трябва ходи на учител, но просто така занапред не виждам как ще...продължиш в училище...
    сори, ако съм твърде груба..
    просто бях същата преди време и адски много се дразня, като си припомням...
    иначе успех де
    Не си ни най-малко груба.. права си много даже в у-ще през часовете и междучасията без почивка съм решавала към 30 задачи !! и вкъщи още 20-30 .. преди малко пак решавах и си ги обяснявах ..ще видим утре какво ще направя на изпита
    Момиче съм!!!

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    perry_the_platypus, разбирам просто да седна да я обиждам, да кажеш кой е хейтър и кой не, а аз просто задавам логични въпроси, съдържащи неприятната истина в себе си, която типично по български няма да се понрави на никого.
    Няма смисъл от грубостта ти.

Много странно след като сигурно съм зле по математика точно колкото теб,обаче завърших с 4 за годината и получих 4 на матурата.Днес решавай колкото може повече задачи и не се разсейвай късмет и мисли оптимистично!

Град
    Varna
    Мерси
    Момиче съм!!!

И мен ме оставиха на поправителен е минах матурата но все пак.. . Виж захвани се с уравнения и неравенства не с геометрия много е трудна . Алгебрата е по-лесна но трябва много ама много да решаваш ! Аз започнах преди месец и половина да решавам и сега съм добре нищо че ме оставиха (стана малко нечестно но..) . Решавай всеки ден , трябват ти много задачи . Има един сайт за видео уроци по математика (безплатно) само трябва да се регистрираш . http://www.videouchitel.com/ Успех . Само имам един въпрос понеже класната ми е много некомпетентна :Х . Как ще мога да кандидатствам като нямам диплома ?

Ако си седми клас не можеш да кандидатстваш без удостоверението, ако си осми - не можеш без диплома.

Аз също не можех да ги решавам ама тръгнах на уроци на време. Не се притеснявай ще ти пишат най-малко 3 да не мислиш, че на тях им се занимава ...

Моля ви помощ ! Не може ли да се кандидатства ако си на поправителен , но ако го мина ? Казаха ми че отивам на 3-то класиране но как ? Моля ви класната ми нищо не ми обясни :Х помогнете !

Повече от фен Аватара на windowlicker
    В отговор на therichbitch, смятам, че по-скоро типична българска черта е да си на всяка манджа мерудия и то по отрицателен начин. Дори и най-тъпия човек на света да беше авторката не виждам защо се чувстваш длъжна да го казваш това, след като не това и беше въпроса.

Авторке, надявам се добре си се представила на поправката и ти пожелавам успех в Германия.

Супер фен Аватара на scrooper
    Как се справи, авторке?
    always late but worth the wait!

Цитирай Първоначално написано от estel15 Виж мнението
    Моля ви помощ ! Не може ли да се кандидатства ако си на поправителен , но ако го мина ? Казаха ми че отивам на 3-то класиране но как ? Моля ви класната ми нищо не ми обясни :Х помогнете !
    Да, щом нямаш удостоверение не можеш да кандидатстваш в 1-во класиране? Срока за подаване на документи днес свърши, така че да, отиваш на 3то класиране.

Не ме нападай ако обичаш !! Каажи ми тук има ли живот ?! Мислиш ли че с една кирлива заплата от 300 лева се живее? Там живота е много по-добре. И помисли ли, че може би не ми се утдава??! Като не ти харесва НЕ ПИШИИИ !!!!!!!!!!!!! ;@@@
    therichbitch ---> прочети това и после ми казвай, че и по български съм зле http://www.kakvo.org/tword/%D1%83%D0...0-%D0%BC%D0%B8 ...... извинявай, че ти си Айнщайн, но не си ми никаква, че да ми държиш сметка къде да живея айде дишай, че ме нервиш !!

В грешка си, написала си УТдава, а си дала пример с УДава. Това са две различни думи. УТдава е грешно, правилно е ОТдава. Това не е заяждане, просто ти показвам къде ти е грешката ;д .

ПС. Това, че някой казва истината не го прави хейтър .

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от AnonimenKolkoDaEAnonimen Виж мнението
    В грешка си, написала си УТдава, а си дала пример с УДава. Това са две различни думи. УТдава е грешно, правилно е ОТдава. Това не е заяждане, просто ти показвам къде ти е грешката ;д .

ПС. Това, че някой казва истината не го прави хейтър .
    абе аз да не съм учителка по бг?! :Д .. както ии да е взех го с 3 (партиии) :ДД има банкет идвайте :Д хаах
    Момиче съм!!!

ЧЕСТИТТОООО!!!

но не забравяй - това не е краят, математиката ще те преследва...заавинаги... о.ООО
    учи и няма да имаш проблеми и си направи изводите от цялата паника около поправителния и дали искаш да преживяваш това отново
    приятно прекарване в Германия!!!

Честито тогава ;дд .

По математика е много лесно. Как може да останеш на изпит по толкова лесен предмет (добре де да беше история или география ще те разбера , но математика) стегни се де едва 7ми клас си , а вече си с 2 по математика!!!!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Turgun_ Виж мнението
    По математика е много лесно. Как може да останеш на изпит по толкова лесен предмет (добре де да беше история или география ще те разбера , но математика) стегни се де едва 7ми клас си , а вече си с 2 по математика!!!!!
    То поправката вече е минала..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си