- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Поправка по математика
Да направо не ми се мисли в по горните класове какво ще еза задачара г/д я разбрах само нещо не ми е ясно но не знам как да го обясня
Момиче съм!!!
Ами аз като гледам и българският не ти се ОТдава, тогава какво ти се отдава.. Колкото и да не ти се отдава нещо, за да не можеш да минеш 7и клас, значи не си особено умен, независимо какъв е предметът, да не кажа тъп. И в тоя ред на мисли е глупаво да отиваш някъде, където ще ти е още по- трудно. Логиката е проста- там ще си още по-зле и ще има да мрънкаш двойно и тройно.
perry_the_platypus, разбирам просто да седна да я обиждам, да кажеш кой е хейтър и кой не, а аз просто задавам логични въпроси, съдържащи неприятната истина в себе си, която типично по български няма да се понрави на никого.
еми мацка, аре вместо да мрънкаш по форуми и да стоиш на компютъра почни да решаваш задачи, ако трябва ден и нощ! много добре знам какво ти е с неразбирането на задачите - и аз нямам математическо мислене АМА ВЪОБЩЕ ти казвам!
и кво направих тази година? 2 пъти на седмица по час и нещо на учителка, която ми ги обяснявашеот време на време решавах през свободното си време задачи. пети и шести клас = тройкаджийка. седми клас = пет и нещо на изпита.
и се надявам от това, което ти казвам, да си вземеш някаква поука, защото в германия ще те скъсат от учене, а и с твоите оценки...ще се оправиш само ако отделиш няколко месеца от лятната си ваканция да учиш математика, ако трябва ходи на учител, но просто така занапред не виждам как ще...продължиш в училище...
сори, ако съм твърде груба..
просто бях същата преди време и адски много се дразня, като си припомням...
иначе успех де![]()
therichbitch ---> прочети това и после ми казвай, че и по български съм злеhttp://www.kakvo.org/tword/%D1%83%D0...0-%D0%BC%D0%B8 ...... извинявай, че ти си Айнщайн, но не си ми никаква, че да ми държиш сметка къде да живея
айде дишай, че ме нервиш !!
Момиче съм!!!
Много странно след като сигурно съм зле по математика точно колкото теб,обаче завърших с 4 за годината и получих 4 на матурата.Днес решавай колкото може повече задачи и не се разсейвай късмет и мисли оптимистично!
И мен ме оставиха на поправителен е минах матурата но все пак... Виж захвани се с уравнения и неравенства не с геометрия много е трудна . Алгебрата е по-лесна но трябва много ама много да решаваш ! Аз започнах преди месец и половина да решавам и сега съм добре нищо че ме оставиха (стана малко нечестно но..) . Решавай всеки ден , трябват ти много задачи . Има един сайт за видео уроци по математика (безплатно) само трябва да се регистрираш
. http://www.videouchitel.com/
Успех . Само имам един въпрос понеже класната ми е много некомпетентна :Х . Как ще мога да кандидатствам като нямам диплома ?
Ако си седми клас не можеш да кандидатстваш без удостоверението, ако си осми - не можеш без диплома.
Аз също не можех да ги решавам ама тръгнах на уроци на време. Не се притеснявай ще ти пишат най-малко 3 да не мислиш, че на тях им се занимава ...
Моля ви помощ ! Не може ли да се кандидатства ако си на поправителен , но ако го мина ? Казаха ми че отивам на 3-то класиране но как ? Моля ви класната ми нищо не ми обясни :Хпомогнете !
В отговор на therichbitch, смятам, че по-скоро типична българска черта е да си на всяка манджа мерудия и то по отрицателен начин. Дори и най-тъпия човек на света да беше авторката не виждам защо се чувстваш длъжна да го казваш това, след като не това и беше въпроса.
Авторке, надявам се добре си се представила на поправката и ти пожелавам успех в Германия.
Как се справи, авторке?![]()
always late but worth the wait!
В грешка си, написала си УТдава, а си дала пример с УДава. Това са две различни думи. УТдава е грешно, правилно е ОТдава. Това не е заяждане, просто ти показвам къде ти е грешката ;д .
ПС. Това, че някой казва истината не го прави хейтър.
ЧЕСТИТТОООО!!!
но не забравяй - това не е краят, математиката ще те преследва...заавинаги... о.ООО
учи и няма да имаш проблеми и си направи изводите от цялата паника около поправителния и дали искаш да преживяваш това отново
![]()
приятно прекарване в Германия!!!![]()
![]()
![]()
По математика е много лесно. Как може да останеш на изпит по толкова лесен предмет (добре де да беше история или география ще те разбера , но математика) стегни се де едва 7ми клас си , а вече си с 2 по математика!!!!!