- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя:(
Аз съм момиче на 14 години и харесвам едно момче,което е на 15. Постоянно си пишем говорим си казва ми,че би тръгнал с мен ако си няма гадже(той има) и така...Имам една приятелка от класа си,която прави всичко възможно да ме дразни...постоянно си пишат тя му казва че го обича ии така говорят си а аз хипер много ревнувам ;c Когато си говоря с него постоянно ме дразни и ми казва познай с кой си пиша ии се чуствам ужасно.... тя също ме дразни , казах й ,че ми е много тъпо за държанието и че го прави само за да ме дразни а тя започна да се хили...не знам какво да правя дайте ми някакъв съвет с който да го накарам да ревнува или пък да го подразня ... или какво да правя с приятелката си благодаря предварително...)
Последно редактирано от Teodora12222 : 06-19-2012 на 08:38
Знам какво е .Просто пълен игнор!Важното е да не ти пука ,а ако ти пука да не си личи !!Ако той не те харесва няма как да го накараш да ревнува според мен .
ПС : приятелка ли ?! Щом се държи така забрави за 'приятелството' ви .![]()
Да ..така е .. ами той ми каза,че май ме харесвал ,но не вярвам и мисля че го казва на вско момиче и затожа ми е тъпо.... да това доказва,че не ми е приятелка)
На 14... знам, че е трудно да го повярваш, ама какво друго очакваш? Откажи се и от двамата. Той не е сериозен към сегашната си връзка, какво остава към теб.
А приятелката ти... не е приятелка просто, а дружка, с която да киснете пред училище. Забрави тая работа.
И двете, имам предвид.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Съвети нямам. Просто са безсмислени, щом целта ви е да се дразните с тези, които харесвате.
Ще порастнете и ще разберете че има още хиляди варианти за поведение когато си влюбен/а в някого. Сегашното ви положение е едно от най-наивните и незрелите.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Еми кажи му като те харесва да ти го докаже ..Макар ,че той не е никФо бъдеще .. Както казаха горе ОТКАЖИ СЕ И ОТ ДВАМАТА ..
благодаря Ви) просто ще ми е малко трудно за него , но както и да е
![]()
Теглиш им и на 2мата по една майна и въобще да не се засягаш от такива типове.Щом го правят това, значи има нещо за което ти завиждат или пък... избиват комплекси, незнам и не ме интересува, но само една п***а (с извинение) би се държала така.
Детски малоумия.Едно нещо ми е чудно,като се проебавате на 13-14,защо междувременно и не поумнявате?
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
За нямане - няма,да.Просто се замислих колко ли хубаво щеше да е ако двете ставаха заедно? 85% от форумът нямаше да съществува,включително и тази тема.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@