.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Red face Една година - една истинска любов!

И така...това е наистина дълга история така, че ще започна от самото начало.
    Всичко започна през лято 2011, когато отидох за първи път на "Градинката". Там се срещнах с много нови хора. Запознах се с момичета и момчета. Имаше едно момче, с което от първия път като се видяхме се намразихме. Не знам защо, но той ми се заяждаше, а аз му отговарях по същия начин. Проблемът бе, че моята най - добра приятелка го харесваше и аз се опитах да се сприятеля с него. След скоро време си оправихме отношенията и станахме добри приятели, а моята приятелка бе станала гадже с него и аз много се радвах за нея, както и тя зя мен, защото и аз бях тръгнала с едно момче, което харесвах. Така моята приятелка скъса с момчето(да го наречем Х), а моят приятел бе отишъл на море (тя скъса с него, защото между тях не се получи). Един ден всички бяхме решили да излезем навън(без моята приятелка, тъй като тя живее далече). Седнахме на една маса, а аз и Х разглеждахме едно списание, докато 2 от другите ми приятелки си говореха. По-едно време някакъв приятел на Х го викна и той отиде, а една от приятелките ми ме попита: "Ти да не би да харесваш Х?", а за отвърнах: "Ти полудя ли?". След това продължи една дълга дискусия по тази тема и накрая тя реши да отиде и да го попита! Тя отиде и говори с него и той казал, че ме харесва! Бях объркана, не знаех какво да правя и накрая осъзнах, че и аз го харесвам. На другия ден бяхме гаджета(знам какво си мислите "Ами приятелят ти на морето?".Ами, оказа се, че бях по-щастлива с Х). Всичко беше розово, докато приятелят ми не се върна. Аз бях много притеснена и изплашена, но Х ми каза, че трябва да му кажем и аз се съгласих. Щом разбра той реагира съвсем различно от очакванията ми, беше спокоен и безразличен ,но след това разбрах, че е бил ядосан(дори си беше измислил история, че бил си намерил друга на морето). След това всички бяха спокойни, докато аз реших, че вече не харесвам Х и скъсах с него. След около месец разбрах, че много съм сгрешила и че той наистина ми липсва. Помолих го да опитаме още веднъж и той се съгласи. Всичко вървеше по вода, докато аз направих отново тази груба грешка, а именно - реших, че вече нямам чувства към него. Скъсахме отново. Знаех, че вече е невъзможно да го моля и все пак опитах, но този път той ме отхвърли и то с пълно право. Беше ми трудно но реших,че трябва да продължа напред. Намерих си нов приятел, но след това Х ми каза, че все още има чувства към мен и аз се върнах при него. Отново всичко беше като в сън, докато той не скъса с мен. Бях съкрушена и наранена(въпреки, че аз го бях наранила веднъж и с всяко скъсване, само човърках в раната). Той ми бе казал, че харесва друга и иска да опита с нея. Преодолях го, макар и трудно. Намерих си ново гадже, но ето отново Х се появява на хоризонта и ми заявява, че ме обича, а аз отново се върнах при него, не ми пукаше за изпитаната болка, любовта ми към него бе по-силна. Сега съм с него и всичко е наред, надявам се да продължи така дълго, дълго време.Тръгнахме 4 пъти за една година, а през тази година осъзнах, че не само го харесвам, не съм влюбена в него, не го обичам даже. Аз го обожавам!
    Благодаря, че ме изслушахте!
    Знам, че не ви греят проблемите и разказите на другите хора, но все пак мерси , че си направихте труда да прочетете!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Разделяли сте се..събирали сте се..Надявам се този път да се получи!

По начина,по който си го написала не ми прилича много много на истинска любов.Взаимно си се разигравате и това е.И всичко е защото не сте наясно какво чувствате-дали е само привличане/харесване или любов.Ама това ще ти се изясни по-нататък.Не искам да се правя на философ.Това разделяне и събиране непрекъснато е само,защото искаш той да си е твой,но същевременно ти да правиш каквото си искаш.Когато си с него ти омръзва и решаваш,че нямаш чувства към него,а когато той е с друга ти виждаш,че вече не е твой,това те дразни и решаваш да си го върнеш,само и само,за да докажеш на себе си,че той си е за теб.И това се повтаря...знам го.Преди и аз щях да направя подобно нещо..но се осъзнах.Не,че е кой знае каква голяма грешка,но е само загуба на време.По-добре го остави и се опитай да приемеш,че трябва да продължиш напред и да намериш някой,към който ще изпитваш нещо наистина истинско ) Това е просто като съвет.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не се обиждай,но това вашето не е никаква любов.. да не говорим за ИСТИНСКА любов.Не стига,че 2 пъти си го зарязала,защото си се чудила дали имаш чувства към него.. разбирам да сте били заедно 3-4 години и да се колебаеш по този въпрос,но не.. вие сте нямали дори година,а ти имаш съмнения за чувствата си? Осъзнай какво изпитваш към момчето,защото след време отново ще стане същата история Много ми е интересно само на колко сте години ?

Ами...аз съм на 13, а той на 12(знам, че е по-малък, но аз нямам нищо против, нито пък той). И все пак мерси, че изразихте мнение. Ще видим какво ще стане.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Е наистина сте малки и двамата,не само той,но пък браво.. на тези години и такава дълга връзка,поздравления

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ох. Детска радост, шарени бонбонки. Деца, защо си затормозявате животеца?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе кой научи децата за значението на думичката гадже? Да му счупя ръчичките!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Малки сте още. Едва ли цял живот ще бъдете заедно..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Искрено се разсмях. общо взето цялата история е объркана и свързана само с раздели и събирания ... Миличка,не искам да те разочаровам,но на тези години няма такова нещо като истинска любов,а може би само силно харесване. Тепърва ти предстои да срещнеш някой на който искрено ще казваш "обичам те" ...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Детски глупости ...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    У, аз си помислих, че сте по-големи и като прочетох- на 13 и ми стана весело

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА.. ... това ми беше реакцията когато прочетох, че ти си на 13 а той на 12. Badass kids nowadays
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си