- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Интересно :)
Спече момичето...
Спокойно де, аз само те предупредих да не обиждаш така грозно. Ти какво се уплаши...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
айде кажете й истината бе, щото така се появява нощното напикаване...![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
добре де, истината е че полицаийте пътуват вече към вас![]()
полицайте ще покажат на ваще и какво си говорила в интернет и какви думи си употребявала
тогава става тегаво :с
и според мен ТЯ ни троли, ако пък не... абе по-добре да ни![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Яснооо...
Стига си питала, не разбра ли, че аз знам всичко.
Много зависи от това какво си казвал и какви вулгарности си изрекъл. Ако си използвал цинизми, свързани с нечия майка или действието съвкупляване, може да ти треснат наистина солена глоба и повече обществен труд.
Ако модераторът или администраторът решат да го направят, нищо не им пречи, те имат директна връзка право с националната гвардия. Имат ти пълната информация, включително и достъп до здравния ти картон, оценките в училище и забележките при директора. Всяка покупка, която може да си направила от който и да е магазин, може да бъде проследена. Така че, от опит ти го казвам, не се закачай с по-висшите от теб.![]()
Предлагам ти да се извиниш на всички, които си обидила, и особено на LadyDi. Останалото зависи от нея - тя ако реши, може и да не те докладва на полицията.![]()
Ooow, да извинявам се, честно ..........НАЙ-мнг на нея (LadyDi), наистина не знаех за тея работи, нова съми естествено на всички други, които съм обидила, НЯМА да се повтаря (просто когато започнат да ми викат, че се предлагам и тн, може да е прозвучало така, но много се нервя)...
![]()
![]()
![]()
здр winowna69 имаш ли меки цици?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
опитвам се експериментално да установя за наличието на статистически значима корелация между меките цици и модели на поведение, които позволяват отговарянето на въпроса
....
не, харесвам меки цици :Д
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (