Първоначално написано от the_world_around_me OMG ! Я се покрийте някъде Иначе темата ти е мн забавна ...авторкее , едно сайтче за запознанства ,даже може и да се уредиш с гадженце Което ще те наебе и после ще плачкаш из форумчето ;d аи ве да ма наебе ;дддддд една седмица разкрачена ко толкос
Първоначално написано от gangstalady аи ве да ма наебе ;дддддд една седмица разкрачена ко толкос Забавна както винаги ! btw - Мастурбираш ли ??
Първоначално написано от the_world_around_me Забавна както винаги ! btw - Мастурбираш ли ?? не, това, че тии го правиш .....не значи, че и аз го правя ;д
Първоначално написано от gangstalady не, това, че тии го правиш .....не значи, че и аз го правя ;д Виж сега ... От къде разбра ,че го правя Виж ме и тогава говори квото си искаш Иначе ..иначе съм сигурна ,че го правиш ,ама айде сега да не спорим
Първоначално написано от gangstalady аи ве да ма наебе ;дддддд една седмица разкрачена ко толкос После няма да има кой да те затвори
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Първоначално написано от IWannaBeSedated После няма да има кой да те затвори Храбрият шивач
This world is spinning around me This world is spinning without me And every day sends future to past Every breath leaves me one less to my last
Правила