.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Exclamation Килограми ??!!

На 12 съм и не намирам за добре да съм 51 кг.! Какво ли не правя - ходя на тенис от няколко дена - спортът ми харесва, а пък и се отслабва от него Но се въртях единствено около 48-49 кг. поне 3-4 месеца и не успях да сваля .. но за мой ужас .. КАЧИХ! Днес след като правих някои упражнения, изядох по един плод се претеглих и какво да видя - кантарът посочи 51 кг! Изпаднах в шок!! Ужасно е! Всичките ми приятели вече са ходили на плаж и имат по 7-8 бани, а аз все още не съм ходила и, както се очертава няма да ходя! Просто не се понасям! Дайте някакви съвети за поне 10 кг. да сваля.. положението хич не е добре !! Благодаря ви много!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Използвай търсачката - тя не служи за украса!!!
    А и дори да беше погледнала няколко реда по-надолу щеше да видиш достатъчно теми!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Поне 10 кг?! Ти 30 кила ли искаш да станеш,бе? Я влези в нашата тема и чети какво става.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Използвай търсачката - тя не служи за украса!!!
    А и дори да беше погледнала няколко реда по-надолу щеше да видиш достатъчно теми!!!
    Съжалявам господине! Но чак сега разбрах къде е търсачката - човек тук съм от седмица, че и по-малко.. не мога да знам всичко! Изчела съм правила, съвети ама не съм зубърка да ги запомня!

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Поне 10 кг?! Ти 30 кила ли искаш да станеш,бе? Я влези в нашата тема и чети какво става.
    Ами.. като отметнем, че съм 50 - предпочитам да съм 38-39, както приятелките ми! Коя е вашата тема??

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Ягодка Виж мнението
    Ами.. като отметнем, че съм 50 - предпочитам да съм 38-39, както приятелките ми! Коя е вашата тема??
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...)-vol-5/page77

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Съжалявам господине! Но чак сега разбрах къде е търсачката - човек тук съм от седмица, че и по-малко.. не мога да знам всичко! Изчела съм правила, съвети ама не съм зубърка да ги запомня!
    Дори да не знаеш къде е търсачката само на първа страница в раздела вчера имаше поне 3 теми за диети/килограми/упражнения ... Не е трудно да погледнеш ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

az sam na 13 i sam 39 kg i iskam da otslabna s kam 2 3 kila namerih v edna apteka nqkakvi davki za gubene na apetita i za topene na maznini struvaha 4 lv i ne6to mai oba4e malkata kotiika

Цитирай Първоначално написано от Veneta Gocheva Виж мнението
    az sam na 13 i sam 39 kg i iskam da otslabna s kam 2 3 kila namerih v edna apteka nqkakvi davki za gubene na apetita i za topene na maznini struvaha 4 lv i ne6to mai oba4e malkata kotiika
    Ще ходя да се гръмна ...

И двете знаем, че килограми са ти нужни, хайде моля ти се ...

Veneta Gocheva

Момиче я се стегти малко ти сега растеш 39 кг са си добре не издезателствай над организма си защото той тепърва се развива . Нали не искаш да си докараш анорексия или куп други болести . Ако искаш да си във форма спортувай и се храни здравословно .

Как 39 кг. ще са добре. Тя трябва да е висока около 1,50. Btw Veneta Gotheva колко си висока, защото мисля, че за 13 годишна си прекалено малко килограми и не ти трябва да отслабваш, а да качиш няколко.

Имам приятелка, дето е 155 и на твоята възраст също беше толкова килограми. Аз толкова бях в 4ти клас.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Е, ся не мога да прочета 70 и колко там страници, нали?! Дайте нещо по-конкретно!

Цитирай Първоначално написано от Veneta Gocheva Виж мнението
    Ако можех и аз да съм така... Но не си купувай от тези

Ооо, не можеш така ли? А можеш да пускаш теми, имаш време нали!? Отдели си 30 минути да прочетеш последните няколко страници, пиши там. Ще ти дадем много повече съвети, там влизат запознати и приятни хора, от които определено имаш какво да научиш.
    И още нещо. Сигурна ли си, че имаш толкова мазнини за сваляне? Имам в предвид, ти можеш да докараш и до 35 килограма, но това в никакъв случай не значи, че ще си свалила мазнини.
    Последно редактирано от FuckingFreak : 06-21-2012 на 06:08
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Така е другата тема е много приятна и хората наистина са запознати с тези неща няма да си затормозиш мозъчето ако решиш да попиташ никой няма да те върне защото си питала . А и според мен си много малка за диети защото нямаш нужда от тях по добре се храни здравословно и спортувай . Спортът му е майката защото ако ще и да не ядеш по цял ден нищо без спорт ще запреличаш на болна . Мисля че е хубаво да посетиш онази тема тъй като ще ти се дадат по конкретни отговори .

Вместо да ме критикувате можеше да помогнете, но карай, то тук все едни и същи!

Не стига, че ти казвам къде да влезеш и да питаш, за да ти дадем съвет, там където е мястото, ами се оплакваш? Като не можеш да си преглътнеш голямото его, си седи дебела.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

искам да започна диета с която да надебелея малко, прекалено съм слаба препоръчайте ми нещо моля ви

Вместо да ме критикувате можеше да помогнете, но карай, то тук все едни и същи!
    След като искаш да ти помогнем дай снимка да те видим дали си наистина толкова дебела, колкото се описваш, ако не искаш поне си кажи ръста, може пък да си висока и тези килограми да са ти добре. Но трябва да си наясно, че ние не можем да ти помогнем кой знае колко освен да те посъветваме да спортуваш, защото това е много важно, и да намалиш вредните храни като пържено, твърде солено, сладко, мазно, газираните напитки и тестените изделия. Но от сега ти казвам, че на 12 години не е нормално да си под 41-42 килограма, освен, ако си много ниска. Мисля, че трябва да си 40 и няколко поне, защото на тези години растеш, имаш нужда най-вече от движение и да се храниш правилно, но в никакъв случай не и да гладуваш. Хубаво е, че си се записала на тенис, но постоянството е важно, не си мисли, че се постигат резултати толкова лесно, а и както казах здравословното хранене е изключително ВАЖНО, явно се храниш неправилно.
    Последно редактирано от Blessed_ : 06-21-2012 на 22:31

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Почни да приемаш по-малко калории от колкото изразходваш. Не яж храна от Mcdonalds, KFC, Burger King и прочие вериги за бързо хранене. Ограничи тестените продукти, в това число влиза белият хляб, банички, пици, дюнери, кроасани, торти, понички, кексове, мекици и всякакви неща които се правят от бяло брашно. До колкото е възможно ограничи бялата захар, от нея се пълнее, не пресолявай, твърде много сол задържа вода в организма, а задържаната вода показва по-голямо число на кантара. Гледай да изключиш пърженото и газираните напитки както и по-малко храни с транс мазнини, те са вредни и се съдържат в храни като пържените картофки, солети, чипс, зрънчо, бисквити, вафли, полуготови супи, бонбони, маргарин и т.н.

Продължавай с тениса, може да тичаш сутрин или следобед, да скачаш на въже. Тренировки във фитнеса само под контрола на треньор, ако изобщо на 12 години те допуснат в залата.

Ще я допуснат като стой та гледай, всеки иска да вземе повече пари...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

мацка не разбирам къф ти е проблема на теб -.-
    ТИ СИ СЛАБА, на твоята възраст има момичета с НАД 60КГ. ЗАБОГА! те трябва да свалят, не ти, че най-вероятно ще се превърнеш в бъдеща анорексичка, което хич, ама хич не е 'гот' ..
    мнооого мразя като някакви кифли почнат да се вайкат по форумите, че са на по 13г. и са цели 40 КИЛОГРАМА едва ли не..
    както и да е, приятно ти отслабване, тренирай тенис, тичай и плувай, забрави, че асансьорите съществуват, и чао чао чипс и вафлички...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си