.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от ChubbyBunny Виж мнението
    Ще ходя да се гръмна ...
    Абсолютно, и аз така

Абе, хора и аз съм на 12 и съм си ок с моите 50 кг. Та аз съм 162см! Да не говорим, че не е важно колко тежиш, а колко си висока . Ако си 140см и си 50кг. тогава има проблем! Най-малкото, ти не си доктор, че да решаваш дали си дебела или не! Хайде като искаш ходи отслабвай, ама поне първо питай майка си или личния си лекар,аз така бих направила!

Цитирай Първоначално написано от Blessed_ Виж мнението
    След като искаш да ти помогнем дай снимка да те видим дали си наистина толкова дебела, колкото се описваш, ако не искаш поне си кажи ръста, може пък да си висока и тези килограми да са ти добре. Но трябва да си наясно, че ние не можем да ти помогнем кой знае колко освен да те посъветваме да спортуваш, защото това е много важно, и да намалиш вредните храни като пържено, твърде солено, сладко, мазно, газираните напитки и тестените изделия. Но от сега ти казвам, че на 12 години не е нормално да си под 41-42 килограма, освен, ако си много ниска. Мисля, че трябва да си 40 и няколко поне, защото на тези години растеш, имаш нужда най-вече от движение и да се храниш правилно, но в никакъв случай не и да гладуваш. Хубаво е, че си се записала на тенис, но постоянството е важно, не си мисли, че се постигат резултати толкова лесно, а и както казах здравословното хранене е изключително ВАЖНО, явно се храниш неправилно.
    Здравей! Не искам да споделям снимка Килограми - 50, Ръст - 153
    Не пия газирани напитки и да отбележа МРАЗЯ КОЛА!

Цитирай Първоначално написано от tattoobitch19 Виж мнението
    мацка не разбирам къф ти е проблема на теб -.-
    ТИ СИ СЛАБА, на твоята възраст има момичета с НАД 60КГ. ЗАБОГА! те трябва да свалят, не ти, че най-вероятно ще се превърнеш в бъдеща анорексичка, което хич, ама хич не е 'гот' ..
    мнооого мразя като някакви кифли почнат да се вайкат по форумите, че са на по 13г. и са цели 40 КИЛОГРАМА едва ли не..
    както и да е, приятно ти отслабване, тренирай тенис, тичай и плувай, забрави, че асансьорите съществуват, и чао чао чипс и вафлички...
    БИНГО! Тренирам тенис, но живея в къща, не ям чипс, нито вафлички От МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА не съм яла МакДоналдс и смятам да продължавам така. От 5 дена съм само на плодове и в края на деня малко картофки и снощи - кренвирш. Никакъв хляб, но ако се наложи хапвам по 1 филийка от пълнозърнестия С баща ми дневно бягаме 4 км ОБЩО - до цурка и обратно, а в морето плувам.. сега кажете ми ЗАЩО СЪМ ТОЛКОВА ДЕБЕЛА?!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    В плодовете също се съдържа захар, картофите да не говорим. Хапвай яйца и зеленчуци.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    В плодовете също се съдържа захар, картофите да не говорим. Хапвай яйца и зеленчуци.
    Мерси за съвета! Златен си!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ягодка Виж мнението
    Мерси за съвета! Златен си!
    Златна искаш да кажеш ..

А на 12 години стига се вманиачава.Това вече си Е мания..Спортувай повече,яж нормално и сезонно.Дете си,ще си издеш и сладоледчето и дюнера,ясно е това..Чети тук-таме някаква информация за храненето и тренировките ,приложи го след няколко години и воала

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Златна искаш да кажеш ..

А на 12 години стига се вманиачава.Това вече си Е мания..Спортувай повече,яж нормално и сезонно.Дете си,ще си издеш и сладоледчето и дюнера,ясно е това..Чети тук-таме някаква информация за храненето и тренировките ,приложи го след няколко години и воала
    Аз ли бъркам или не всяко "дете" обича дюнер? Ужасен е!

Трябва да не си наред за да искаш да отслабнеш с 10 кг на тази възраст ... . По-добре продължавай да тренираш и си изготви някакъв хранителен режим. Не се лишавай от нищо, просто по-вредните неща, по-калоричните ги намали до минимум. Явно такъв ти е метаболизма, по-бавен, затова си така ;д .

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    На 12 си баш, ама баааш дете.
    И помисли малко за това как точно в момента цялото ти тяло + органи се развиват и бла бла...Сега не е никак добро време за ограничения и мании, които в дългосрочен план могат да се отразят негативно на здравето ти.
    Аз лично познавам момичета, които са имали проблеми с цикъла си заради екстремни ограничения откъм храна.
    Няма да ти пиша някакви гадории и да се опитвам да тe плаша, просто прочети между редовете и го карай по внимателно с диетите и маниите...
    Сега тялото ти има нужда от всичко - дори от мазнини, колкото и скандално и да ти се струва.
    Ако не се лъжа диетата на възрастен трябва да съдържа около 30% мазнини или от сорта, позабравила съм, но човешкото тяло, особено в такава възраст има нужда от важни хранителни вещества.
    Като станеш на 17-18 прави каквото знаеш, сега не е никак добра идея.
    Das Feuer liebt mich

Мерси много! Смятам да заключвам темата (да кажа да я заключат или изтрият), защото мисля, че вече изясних проблема си, но ако според вас темата ще е полезна и за други кажете

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Заключвам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си