- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Килограми ??!!
Абе, хора и аз съм на 12 и съм си ок с моите 50 кг. Та аз съм 162см!Да не говорим, че не е важно колко тежиш, а колко си висока
. Ако си 140см и си 50кг. тогава има проблем! Най-малкото, ти не си доктор, че да решаваш дали си дебела или не! Хайде като искаш ходи отслабвай, ама поне първо питай майка си или личния си лекар,аз така бих направила!
![]()
БИНГО!Тренирам тенис, но живея в къща, не ям чипс, нито вафлички
От МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА не съм яла МакДоналдс
и смятам да продължавам така. От 5 дена съм само на плодове и в края на деня малко картофки и снощи - кренвирш. Никакъв хляб, но ако се наложи хапвам по 1 филийка от пълнозърнестия
С баща ми дневно бягаме 4 км ОБЩО - до цурка и обратно, а в морето плувам.. сега кажете ми ЗАЩО СЪМ ТОЛКОВА ДЕБЕЛА?!
![]()
В плодовете също се съдържа захар, картофите да не говорим. Хапвай яйца и зеленчуци.
Златна искаш да кажеш ..![]()
А на 12 години стига се вманиачава.Това вече си Е мания..Спортувай повече,яж нормално и сезонно.Дете си,ще си издеш и сладоледчето и дюнера,ясно е това..Чети тук-таме някаква информация за храненето и тренировките ,приложи го след няколко години и воала
Трябва да не си наред за да искаш да отслабнеш с 10 кг на тази възраст ... . По-добре продължавай да тренираш и си изготви някакъв хранителен режим. Не се лишавай от нищо, просто по-вредните неща, по-калоричните ги намали до минимум. Явно такъв ти е метаболизма, по-бавен, затова си така ;д .
На 12 си баш, ама баааш дете.
И помисли малко за това как точно в момента цялото ти тяло + органи се развиват и бла бла...Сега не е никак добро време за ограничения и мании, които в дългосрочен план могат да се отразят негативно на здравето ти.
Аз лично познавам момичета, които са имали проблеми с цикъла си заради екстремни ограничения откъм храна.
Няма да ти пиша някакви гадории и да се опитвам да тe плаша, просто прочети между редовете и го карай по внимателно с диетите и маниите...
Сега тялото ти има нужда от всичко - дори от мазнини, колкото и скандално и да ти се струва.
Ако не се лъжа диетата на възрастен трябва да съдържа около 30% мазнини или от сорта, позабравила съм, но човешкото тяло, особено в такава възраст има нужда от важни хранителни вещества.
Като станеш на 17-18 прави каквото знаеш, сега не е никак добра идея.![]()
Das Feuer liebt mich
Мерси много!Смятам да заключвам темата (да кажа да я заключат или изтрият), защото мисля, че вече изясних проблема си, но ако според вас темата ще е полезна и за други кажете
![]()
Заключвам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!