.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 153

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    magita, агресията поражда агресия. Това е основен природен, пък ако щеш и физичен принцип (трети закон на Нютон). Така че който пръв посегне, той да му мисли.

Фразите от турските сапунки, след които тя ще дойде разплакана и ще ми падне на колене, кълнейки се, че повече никога няма да постъпи така и винаги ще ме обича, са за заблуда на по-емоционалните и наивни люде. Животът не е приказка и хепи енда е крайно несигурен.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    magita, агресията поражда агресия. Това е основен природен, пък ако щеш и физичен принцип (трети закон на Нютон). Така че който пръв посегне, той да му мисли.

Фразите от турските сапунки, след които тя ще дойде разплакана и ще ми падне на колене, кълнейки се, че повече никога няма да постъпи така и винаги ще ме обича, са за заблуда на по-емоционалните и наивни люде. Животът не е приказка и хепи енда е крайно несигурен.
    Хепи енд няма тва е сигурном, но пак те питам според теб кой мислиш, че ще остане по-наранен и унижен?
    Но има много други начини да излезеш от ситуацията с шамарите освен заплахи.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    Хепи енд няма тва е сигурном, но пак те питам според теб кой мислиш, че ще остане по-наранен и унижен?
    Но има много други начини да излезеш от ситуацията с шамарите освен заплахи.
    Зависи какъв е човекът срещу теб и доколко успее да те провокира. Всяко търпение си има граници и когато се преминат става неприятно. (това относно излизането от ситуацията)

Кой ще остане по-наранен и унижен пак зависи от нагласата и манталитета на съотвения човек. Има безпардонни и прости хора (и мъже, и жени), които не разбират от "по-умния винаги отстъпва" и други подобни постановки. На такива хора нещата буквално трябва да им се набиват в главите, това е "техния начин" да схванат. Ако си позволиш толеранс към такъв, той го възприема като слабост и те смята за по-глупав, страхлив и съответно продължава злоупотребите с нервите ти.

И двамата знаем, че сценарият "тя ми посегна, аз си тръгнах и повече няма нито да се виждаме, нито чуваме" е доста нереален поради ред причини.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си