- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла след 3 години
magita, агресията поражда агресия. Това е основен природен, пък ако щеш и физичен принцип (трети закон на Нютон). Така че който пръв посегне, той да му мисли.
Фразите от турските сапунки, след които тя ще дойде разплакана и ще ми падне на колене, кълнейки се, че повече никога няма да постъпи така и винаги ще ме обича, са за заблуда на по-емоционалните и наивни люде. Животът не е приказка и хепи енда е крайно несигурен.![]()
Welcome to the Jungle...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Зависи какъв е човекът срещу теб и доколко успее да те провокира. Всяко търпение си има граници и когато се преминат става неприятно. (това относно излизането от ситуацията)
Кой ще остане по-наранен и унижен пак зависи от нагласата и манталитета на съотвения човек. Има безпардонни и прости хора (и мъже, и жени), които не разбират от "по-умния винаги отстъпва" и други подобни постановки. На такива хора нещата буквално трябва да им се набиват в главите, това е "техния начин" да схванат. Ако си позволиш толеранс към такъв, той го възприема като слабост и те смята за по-глупав, страхлив и съответно продължава злоупотребите с нервите ти.
И двамата знаем, че сценарият "тя ми посегна, аз си тръгнах и повече няма нито да се виждаме, нито чуваме" е доста нереален поради ред причини.![]()
Welcome to the Jungle...