- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла след 3 години
Не си ме разбрал правилно. Имах предвид, че колкото и да го обичам, и брак да имаме, дори той да е бащата на децата ми - пак ще го оставя. Ще оставя него, а не децата си.
И вече ти казах - изобщо не ме интересува дали вярваш, на какво си свидетел или в какво семейство си израснал. Аз обясних за себе си какво никога няма да простя, ти не ми пробутвай някакви "сложни" житейски казуси и не ме учи как да си живея живота и от какво трябва излезна.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз отново питам...как ще го оставиш него, а няма да оставиш децата си ако той не иска това и е по-силен от теб (под по силен включвам и финансово по-силен, а не само физически? Друг пример.Имах една комшийка,която беше жена на моя комшия.Той не бие,само вика и тя съответно яко си превишваше правата.То не беше бърничкане в колата,не беше да пада с мотора,не беше да удря в стената с колата,после в камион пред оградата докато не му я направи на нищо.Обаче като и викаше само му се отяждаше.Хубаво,но впоследствие реши да се заглежда по две млади момчета братя и да разпитва едно момиче,кой от двамата е по-красив.Е по-красивия е един тъп селяндур.Избра него.Сега вече освен с комшията че има едно дете и с този има две,три,редовно яде шамарите не само когато е виновна, а и когато този се прибере пиян, а това се случва често и си е постоянно посинена ама му прислужва и си седи при него. И тя като теб и онази другата много се заричаше иначе![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!