.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 153

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ето тук:

Може да не си се изразила правилно.Какво значи това край.Много ясно че за да е край трябва да ги зарежеш освен ако не успееш да направиш нещо по невероятно.Или всъщност край за теб значи да се разминавате с мъжа ти без да си говорите или пък постояянно да се псувате докато не остане единият.Или пък и ти не знаеш какво значи край,но иначе си на 100% убедена.Обясни ми какво значи,слагам край и зарязвам всичко,но децата си няма да ги оставя.Много обичам хората дето в целта си да изглеждат супер решителните изобщо не се замислят какво може да им дойде до гърба.Точно такива впоследствие най си го отнасят.Лично съм свидетел например дето една уж много решителна дето иначе никой нямаше да я пипне с пръст,защото разбираш ли няма как да стане и баща и полицай,но му се отрваря и на него впоследствие се омъжи за един престъпник,който доста честичко я прошляпва,но тя не го зарязва.И не нямат деца.Така че не бъразай с изводите че не се знае какво може да се случи
    Не си ме разбрал правилно. Имах предвид, че колкото и да го обичам, и брак да имаме, дори той да е бащата на децата ми - пак ще го оставя. Ще оставя него, а не децата си.

И вече ти казах - изобщо не ме интересува дали вярваш, на какво си свидетел или в какво семейство си израснал. Аз обясних за себе си какво никога няма да простя, ти не ми пробутвай някакви "сложни" житейски казуси и не ме учи как да си живея живота и от какво трябва излезна.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не си ме разбрал правилно. Имах предвид, че колкото и да го обичам, и брак да имаме, дори той да е бащата на децата ми - пак ще го оставя. Ще оставя него, а не децата си.
    Аз отново питам...как ще го оставиш него, а няма да оставиш децата си ако той не иска това и е по-силен от теб (под по силен включвам и финансово по-силен, а не само физически? Друг пример.Имах една комшийка,която беше жена на моя комшия.Той не бие,само вика и тя съответно яко си превишваше правата.То не беше бърничкане в колата,не беше да пада с мотора,не беше да удря в стената с колата,после в камион пред оградата докато не му я направи на нищо.Обаче като и викаше само му се отяждаше.Хубаво,но впоследствие реши да се заглежда по две млади момчета братя и да разпитва едно момиче,кой от двамата е по-красив.Е по-красивия е един тъп селяндур.Избра него.Сега вече освен с комшията че има едно дете и с този има две,три,редовно яде шамарите не само когато е виновна, а и когато този се прибере пиян, а това се случва често и си е постоянно посинена ама му прислужва и си седи при него. И тя като теб и онази другата много се заричаше иначе
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си