- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла след 3 години
Интересна дискусия се е получила. Няма да обвинявам автора за постъпката му, предполагам е осъзнал достатъчно добре каква грешка е допуснал. Хубаво е, че се е извинил. Най-доброто което може да направи оттук нататък е да не допуска подобно нещо никога повече. Когато се мине една бариера в общуването нещата стават много трудно поправими и често връщане назад няма. Насилието в една връзка руши доверието и уважението между партньорите. Всичко зависи от приятелката на автора. Има жени, които не прощават подобно нещо. Всеки е израснал в различно семейство и е с различни разбирания. Аз лично бих сложила веднага край на връзката, ако гаджето ми ме удари. Първо, защото аз никога няма да посегна да ударя - възрастен човек съм, претендирам да мога да си контролирам нервите и смятам, че конфликтите трябва да се решават с диалог, а не с насилие. Втората причина е, че родителите ми никога не са ме удряли. Затова и няма да позволя друг да го прави. За мен отношенията в една връзка трябва да почиват на равноправни основи и никой не е извинен да проявява насилие. Оправданията с половете просто не важат. Недопустимо е да се удря жена, но и това, което draid е описал като преживяване няма извинение. На автора му пожелавам успех, нека случката му е както казват обеца на ухото.
Човек не вникваш изобщо в т'ва което пиша... Не очаквам всички да се съгласяват с мен както съм написала поне 2-3ти... Обаче много зависи от това как човек се изразява, не мислиш ли? Например по на начина по който го е написал Sh@d0w или DarkTemplar ... познай какво замислям се над т'ва което са казали, А НЕ СА СЪГЛАСНИ С МЕН (особено DarkTemplar )... ама не мисля, че не уважават жената...
Както вече казах не чети м/у редовете и не изкарвай думите ми както ти изнася на теб ... нали !?
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
От другата страна на барикадата било гадно.
Напълно съм съгласен с последното мнение на draid.Това ми е мнението.Пък ако щете и цялата женска част на форума ме обявете за женомразец и ме заклеймете.
А относно мъжете,които бягат заради направените бебета въпреки че говорят друго...ами явно не са преценени както трябва и са направени прекалено прибързани изводи за тях.Също както и в тази тема между другото.
А и всъщност може да съм повреден нещо, но на моменти някои псуващи момичета ми изглеждат доста сладки честно казано. А това дето се опитах да кажа с онзи пример е че в живота лицемерието често върви,стига да е изказано с добри думи,защото гали ушите нищо че като обърнете гръб може двойно повече неща да се изкажат.Но пък за сметка на това все по-малко започва да се цени честността ако не изнася![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-27-2012 на 07:05
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!