.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 153 от общо 153

Hybrid View

Голям фен Аватара на magita
    Човек не вникваш изобщо в т'ва което пиша... Не очаквам всички да се съгласяват с мен както съм написала поне 2-3ти... Обаче много зависи от това как човек се изразява, не мислиш ли? Например по на начина по който го е написал Sh@d0w или DarkTemplar ... познай какво замислям се над т'ва което са казали, А НЕ СА СЪГЛАСНИ С МЕН (особено DarkTemplar )... ама не мисля, че не уважават жената...
    Както вече казах не чети м/у редовете и не изкарвай думите ми както ти изнася на теб ... нали !?
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на Niakoitam
    От другата страна на барикадата било гадно.
    Напълно съм съгласен с последното мнение на draid.Това ми е мнението.Пък ако щете и цялата женска част на форума ме обявете за женомразец и ме заклеймете.

А относно мъжете,които бягат заради направените бебета въпреки че говорят друго...ами явно не са преценени както трябва и са направени прекалено прибързани изводи за тях.Също както и в тази тема между другото.
    А и всъщност може да съм повреден нещо, но на моменти някои псуващи момичета ми изглеждат доста сладки честно казано. А това дето се опитах да кажа с онзи пример е че в живота лицемерието често върви,стига да е изказано с добри думи,защото гали ушите нищо че като обърнете гръб може двойно повече неща да се изкажат.Но пък за сметка на това все по-малко започва да се цени честността ако не изнася
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-27-2012 на 07:05
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си