Здравейте ! Сигурно ви е омръзнало от любовни драми и лично аз много рядко споделям проблемите си в разни форуми ... Но съм в много тъпа ситуация и наистина не знам какво да правя и се нуждая от вашите съвети ...

Става на въпрос за бившия ми . Скъсахме преди около 2 месеца , защото той ме разиграваше и ме нараняваше , но имахме и прекрасни мигове заедно. Преди около месец , съвсем неочаквано, той ми писа , точно когато го бях забравила.И си писахме доста дълго време , видяхме се като приятели , гушна ме , говорихме си , но нищо повече . Продължихме да си пишем и съвсем случайно се засекохме вчера и понеже и двамата нямахме работа отидохме в една градинка с едни приятели и си прекарахме невероятно . Осъзнах ,че той ми липсва ... Липсват ми прегръдките и целувките му ... липсват ми прекрасните ни мигове заедно .. искам го отново до мен , с мен ... с цялото си сърце го искам , но просто нещо вътре в мен ми казва,че не трябва ... Какво да правя ? Заслужава ли си ? Дали ще е по-различно ако тръгнем отново ? Дали ще ме нарани ? Какво да направя , моля ви , кажете си мнението ... ? Ако бяхте на мое място , какво бихте направили ?