Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Ето тук:

Може да не си се изразила правилно.Какво значи това край.Много ясно че за да е край трябва да ги зарежеш освен ако не успееш да направиш нещо по невероятно.Или всъщност край за теб значи да се разминавате с мъжа ти без да си говорите или пък постояянно да се псувате докато не остане единият.Или пък и ти не знаеш какво значи край,но иначе си на 100% убедена.Обясни ми какво значи,слагам край и зарязвам всичко,но децата си няма да ги оставя.Много обичам хората дето в целта си да изглеждат супер решителните изобщо не се замислят какво може да им дойде до гърба.Точно такива впоследствие най си го отнасят.Лично съм свидетел например дето една уж много решителна дето иначе никой нямаше да я пипне с пръст,защото разбираш ли няма как да стане и баща и полицай,но му се отрваря и на него впоследствие се омъжи за един престъпник,който доста честичко я прошляпва,но тя не го зарязва.И не нямат деца.Така че не бъразай с изводите че не се знае какво може да се случи
Не си ме разбрал правилно. Имах предвид, че колкото и да го обичам, и брак да имаме, дори той да е бащата на децата ми - пак ще го оставя. Ще оставя него, а не децата си.

И вече ти казах - изобщо не ме интересува дали вярваш, на какво си свидетел или в какво семейство си израснал. Аз обясних за себе си какво никога няма да простя, ти не ми пробутвай някакви "сложни" житейски казуси и не ме учи как да си живея живота и от какво трябва излезна.