.
Резултати от 1 до 25 от общо 153

Threaded View

Мега фен Аватара на draid
    Никога не съм удрял жена, но последната ми приятелка си позволи да ми посегне и да ми удари шамар (на публично място), и то за някаква тотална глупост. След което надълго и спокойно и обясних, че след като аз никога не съм си позволил да я ударя, очаквам същото и от нея. Както и да е казах и че ако ми посегне отново, ще си понесе последствията. Така че мили дами, не си мислете, че ние трябва да седим и вие да ни удряте, защото е правило мъж да не удря жена. Нито един от двамата не трябва да посяга на другия. Шамара е не толкова болезнен, колкото унизителен, тъй като личността на човек се изразява чрез неговото лице.Т.е шамара е вид потъпкване на личността.

Към автора: Постъпил си зле, няма как да я накараш да повярва, че няма да се повтори. Можеш само да и го докажеш, ако ти даде възможност. Успех.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    magita, има някои смели девойки, които си позволяват да посягат първи. На последната такава й обясних с много равен и спокоен тон, че ако опита отново, после ще се наложи да ходим до Пирогов да й наместват и гипсират ръката, която ще бъде счупена на 2-3 места. Не се осмели да ме пробва дали съм бил сериозен.
    Хах очевидно не съм единственият попадал в подобна ситуация.
    Последно редактирано от draid : 06-20-2012 на 17:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си