Първоначално написано от
RoCkSpOt
ХАХАХАХА Край на всичко ?! Моля ви се ! Вие сами не си вярвате на думите ... "удари ли ме свършва всичко" пълна простотия !
1) Има хиляди причини мъж да ти посегне ... и може и да е прав, може и с право да го направи.Като не знаете за какво са се скарали не се правете на много отворени! Защото имам приятели където са си удряли гаджетата и тва не им пречи да са заедно и ПАК КАЗВАМ ЗА НЕ РАЗБРАЛИТЕ: ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ Е ЗА КАКВО СА СЕ СКАРАЛИ !
2) Ако приятелката ме удари за нещо ? Трябва да я скъсам ? Или сега ще кажете тя е момиче, може ! Ако съм се напил и искам да се кача в колата и се скараме и тя ме удари ? Всичко приключва ?! Ако тя е искала да се качи ? Ако е била пияна и са се скарали ? Ако му е изневерила и се е държала нагло ?! АКО ТЯ Е ВИНОВНА ?!?!
Жени тая тема не трябва да я коментират. Кво значи, че приключваш с него?! Искаш да ми кажеш, че ако си с един човек много време обичате се стигне се до там да ти посегне и щото майка ти ти е казала ти го оставяш ?! Или кво се чустваш прекалено унизена ?! Не говорете неща който не сте изживяли.
П.С.: Не си мислете, че го защитавам! За мене това е супер смешно и жалко нещо да удариш момиче(жена), НО може и аз да го направа някой ден не се знае кво ще ви поднесе живота. Госпожичката по-горе може да я спукват от бой и тя да си седи след време нищо, че майка й е казала, че всичко свършва....