Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
magita, има някои смели девойки, които си позволяват да посягат първи. На последната такава й обясних с много равен и спокоен тон, че ако опита отново, после ще се наложи да ходим до Пирогов да й наместват и гипсират ръката, която ще бъде счупена на 2-3 места. Не се осмели да ме пробва дали съм бил сериозен.

Т'ва е отвратително.
Ако толкова боли по егото жена да те удари, просто я зарежи - няма право да те удря. Но да й отвърнеш е леко тъпо - винаги един мъж е по-силен от една жена => неравостойно е да се удря жена. Все едно да удариш дете или куче, или нещо по-слабо от теб.

Иначе.. да, авторът е постъпил ужасно, но пък всеки заслужава прошка. Опитай се да й се извиниш. Като за начало й позволи колко време там й е нужно да ти натяква, да те кара да лазиш в краката й и пр. Ще омекне.
В разни списания пише, че е добре след такава изява да се ходи известно време на консултант и т.н.
Ако тя е с високи критерии и изисквания (както дамите тук, сред които и аз), може би единственото, което ще я възпре да не те изостави, е ако й гарантираш, че ще посетиш психолог и ще работиш активно над проблема ти с нервите.
Успех.

Сега наистина много неща зависят от нея, а ти просто се дръж примерно и се надявай на най-доброто.