.
Резултати от 1 до 25 от общо 153

Threaded View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt Виж мнението
    ХАХАХАХА Край на всичко ?! Моля ви се ! Вие сами не си вярвате на думите ... "удари ли ме свършва всичко" пълна простотия !
    1) Има хиляди причини мъж да ти посегне ... и може и да е прав, може и с право да го направи.Като не знаете за какво са се скарали не се правете на много отворени! Защото имам приятели където са си удряли гаджетата и тва не им пречи да са заедно и ПАК КАЗВАМ ЗА НЕ РАЗБРАЛИТЕ: ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ Е ЗА КАКВО СА СЕ СКАРАЛИ !

2) Ако приятелката ме удари за нещо ? Трябва да я скъсам ? Или сега ще кажете тя е момиче, може ! Ако съм се напил и искам да се кача в колата и се скараме и тя ме удари ? Всичко приключва ?! Ако тя е искала да се качи ? Ако е била пияна и са се скарали ? Ако му е изневерила и се е държала нагло ?! АКО ТЯ Е ВИНОВНА ?!?!

Жени тая тема не трябва да я коментират. Кво значи, че приключваш с него?! Искаш да ми кажеш, че ако си с един човек много време обичате се стигне се до там да ти посегне и щото майка ти ти е казала ти го оставяш ?! Или кво се чустваш прекалено унизена ?! Не говорете неща който не сте изживяли.

П.С.: Не си мислете, че го защитавам! За мене това е супер смешно и жалко нещо да удариш момиче(жена), НО може и аз да го направа някой ден не се знае кво ще ви поднесе живота. Госпожичката по-горе може да я спукват от бой и тя да си седи след време нищо, че майка й е казала, че всичко свършва....

*Много си зле, подписа ти е хубав. Но все пак първото има по-голяма сила.

Абсолютно тъпа е теорията ти, че може да се бием, според зависи защо сме се скарали.
    Като човек, който не обича да спори и да повишава тон, както и смята подобен вид общуване за изключително ненужно, деградивно и недостойно, мога да кажа, че забие ли ми някой шамар, директно му тръшвам вратата. Без да викам, без да давам обяснения, без да се сърдя. Всичко се прощава. Но няма да ме унижава никой до такава степен. Самия шамар не е кой знае какво. Въпроса е там, че не обичам хора, които всячески не могат да се контролират, или по-скоро да контролират ГЛУПАВИТЕ си емоции, които ги превръщат в глупави хора, а глупави хора не обичам още повече. Никога не съм удряла момче, няма и да го направя, ако не е при самозащита лол. Проблемите не се решават физически, каквито и да са. Дори и да ми изневерят, ще го приема спокойно ВЪНШНО. Т.е. ще се чувствам ужасно, но в никакъв случай няма да изпитвам гняв, няма да крещя, да правя скандали и да бия шамари омг.
    Честно, ако наистина мислиш така, си достоен за призванието 'идиот'. Извинявам се предварително, не целя да те обидя, просто казвам какво мисля на един никнейм.
    Може и да не оставя човек, който ОБИЧАМ и се предполага, че МЕ ОБИЧА заради нещо такова, но дълбоко ще се обидя. И все пак се надявам, че имам достатъчно прекрасна интуиция, за да не попадам на кретени.
    Един път се преживява, но повтори ли се втори, мисля че е пределно ясно какъв е изхода.

И наистина... кажи ми поне една от хилядите причини, които спомена, заради която някой има право да ми посегне?!

Едит: И както каза jghgh, дори и най-голямата тъпачка/кифла/дразнителка/кучка/курва/етц да е, нямаш правото да й посягаш, най-малкото защото не си заслужава да се хабиш за нея.

Ако пък е човек, който твърдиш, че обичаш, си е направо смехотворно, грозно и отвращаващо.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 06-21-2012 на 18:10
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си