Оооо не мисля. Смятам че съм достатъчно толерантен и никога не съм се държал лошо с жена. Аз не обичам да повишавам тон, въпреки че говоря високо и често хората си мислят че едва ли не викам. Жалкото е че съм се сблъсквал с такива неприятни и изключително тъпи и нагли същества, че си нямаш на идея. Не може аз да се опитвам да си тръгна, а тя да върви по мене и да продължава да ми говори и т.н и т.н мисля че ме разбра. Преди дълги години, само един единствен път се е случило да имам искрено лоши намерения към един такъв индивид и в следствие на нейното изключително нагло държание я замерих с нож, за късмет пропуснах, въпреки че по това време се занимавах с такъв род дейност. И все пак за момента не мисля че бих посегнал на жена, освен в изключително екстремни ситуации. Просто исках да ви кажа, че не е аксиома това твърдение. Питаш къде са джентълмените ли ? Може би са там където са и истинските жени.

По
1 - Психиката ми е на изумително високо ниво ( разбира се, няма как да ти докажа във форума)
2 - Мнооого търпелив човек съм, а и определено не съм прост.

Поздрави.