Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
Някой там - насилие не се прощава никога. Особено между интимни партньори с брак и деца. Сещаш ли се че начин да се изкара мъжа виновен винаги има и децата отиват при жената. А мъжът ще е виновен ако удари жена, независимо от обстоятелствата.
Не,не се сещам,защото това го има само по филмите.В България често виновен е този,който има по-малко пари.Да и аз съм против насилието и никога не съм удрял жена и не бих го направил със сегашното си мислене.Е,може би ако реши да ме бие някоя може и да изяде някои друг шамар.Но за разлика от госпожица Violenza,която очевидно не се е омъжвала и няма деца, а пък може би и по случайни стечения на обстоятелствата се е родила в такова семейство та ми говори за разни фантазираници, аз по-добре знам как стоят нещата,защото съм роден и отраснал в семейство с доминиращ баща.Бой може би не чак толкова жесток като по разни филми и разни новини не,но е имало и по мен и по брат ми и по майка ми.Не един,не два,не три пъти.Само че семейството ми е вече здраво около 27 години въпреки неудобствата понякога.Сега пораснахме с брат ми и в повечето случай аз, а когато и той си е тук се намесваме и предотвратяваме още в зародиш нещо такова.Има и мирни дни,има и такива, а баща ми не може да се осъзнае като е ядосан че срещу него седи много по-слаб човек.И да,това не се е случвало никога преди да се омъжат.Аз когато имам семейство ще се старая да въздържам емоциите си и никога да не повтарям тези грешки.Само че и Violenza не е лошо малко да поизлезне от измисленото си розово святче