- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истинско ли е?
Хич недей да се притесняваш - сподели й какво си мислиш и ако наистина е скромна, мила и т.н. ще е наред всичко. И аз като бях на 16 бях доста объркан и докато се чудя 2-3 готини мои съученички ме пратиха директно във friend zone ( намирайки си 2-3 години по-големи батковци, които действат, вместо да се вайкат )...а след време ( разбирай 4-5 години ) ми признаха, че шансовете са били доста високи и благоприятни, даже едното момиче ми показа страничка от дневник, в която беше описала едно наше кафе навремето, пречупено през тогавашния й поглед. Изводът е, че от опит глава не боли-ако сега се чудиш и маеш след време ще съжаляваш. Пък и това, че сте от един клас може да е страхотен плюс - ще сте заедно винаги, ще споделяте общи неволи, ще имате сходно свободно време...А ако нещата след време се променят не е задължително да се гледате на кръв-само от вас си зависи какви да бъдат отношенията ви, независимо от развитието на ситуацията.
P.S. Не очаквай едно сериозно момиче да направи 1-вата и/ли решителната крачка. Жените ясно заявяват намеренията и интереса си, но избягват да действат директно, защото по този начин...си свалят цената ( казано на техен език " Убива се емоцията и романтиката" )![]()
It is hard to be young!!!
Щом казваш, че момичето е свястно, то тогава за какво се притесняваш? Не искаш да я нараниш, но с бездействието си ще я нараниш повече, отколкото ако и кажеш това което написаДействай! Знам, че е по-лесно да се каже отколкото да се направи, но после наистина ще ти олекне.
![]()